Nem kellene Karácsony Gergely helyett más embert indítani a libsikenek?
Figyelt kérdés
Legyünk őszinték: Alkalmatlan a városvezetésre, korrupt, lop, és hazudozik.
Lejáratódott már eléggé. Nem sok esélye van így. Inkább kellene egy új jelölt, nem?
2023. szept. 23. 16:15
1/10 anonim válasza:
Ez hanyadik Karácsonyos kérdésed már? Erre vered ma a bébirépát?
3/10 A kérdező kommentje:
#1 Ma még csak az első Karácsonyos kérdésem. De látom kényes téma, így lehet teszek majd még fel később kérdéseket.
2023. szept. 23. 16:17
4/10 anonim válasza:
Nem, én a következő választáson is Karácsonyra fogok szavazni.
5/10 anonim válasza:
Én írtam ki az előző kérdést. Bár a kérdések hasonlóak, mégsem ugyanolyanok, én konkrét hibákat sorakoztattam fel, amikor írtam a sok gazt, bicikliutat, dugót... stb
6/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy, kit indítanak, a pestiek úgyis megszavazzák, mert nem fideszes.
7/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy, kit indítanak , mert a butafideszesnek mindenki alkalmatlan, aki nem fideszes.
8/10 anonim válasza:
Karácsony Gergelyel nincs semmi probléma.
9/10 anonim válasza:
Ennyire be vagytok tojva Karácsonytól?
10/10 anonim válasza:
Kedves narancskomcsi kérdező!
Nyugodj bele szépen, hogy a főváros nem kerül fickány kézre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!