Miért közelít már megint 400 forinthoz az euró árfolyama?
Ma zártam a pozíciót 386-nál! 😁
A bruttó haszon swappal együtt 374.420Ft ezt még majd le kell adózni jövőre, de akkor is marad belőle egy 318 ezer, gyakorlatilag egy sok éjszakai műszakot vállaló gyári munkás havi bérét kerestem meg ezen a pozin! 😊 Szeretem a tőzsdét, meg azt is, hogy ilyen volatilis a forint. 😉
Meg amit mondtam....JÉ hát pont az történt! Látjátok erről beszélek, ez egy SZAKMA! olyan mint a villanyszerelés vagy az alkalmazásfejlesztés Androidra vagy bármi, vinnyoghattok itt akárhogy a forint összeomlásáról, de attól még tény, hogy ez nem így működik. Attól, hogy lepontozgattok az csak a kisebbrendűségi komplexusotok bizonyítéka, meg az, hogy fogalmatok nincsen a forex -segítek: deviza- piacok működéséről.
ui. ha már erre jártok vörösödő fejjel pontozzátok már le ezt a választ is, elvégre nem elég, hogy igazam lett még kerestem is rajta! 😂 szóval tuti, hogy most utáltok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!