Szerintetek az ellenzék hogy reagálna ha Orbán kigyúrná magát?
Figyelt kérdés
Attól jobban tisztelnék?
Gondolj bele, ha kigyúrva lekeverne pár pofont az ellenzéki politikusoknak, azután normálisabbak beszélnének Orbán felé?
2023. szept. 22. 21:07
1/7 anonim válasza:
En mar nem tudom hogy lehetne Orbannak ennel tovabb hiznia...
2/7 anonim válasza:
Jót röhögnének rajta. Hogy néz má'n így is ki? Igazán "példamutatóan" sportos így is:):):).
3/7 anonim válasza:
Hát ideje lenne. Gyurcsány most lőtt egy szelfit a félmaratonról, jó kondiban van. Viktor is villanthatna már nekünk valamit. A következő választás helyett lehetne egy bossfight köztük a Kossuth-téren.
4/7 anonim válasza:
Talán ha értene a kormányzáshoz és nem hazudozna...
5/7 anonim válasza:
Orban talalkozott Borissal eloben, telefonjan bekemenyitett a hangon kozolte, hogy tudja kivel beszelt; titokban atlagba oltozve es napszemcsibe megnyerte a tour-de-france-ot: [link]
Valoszinuleg tömd-a-francot ertett.
Ez mar a talalkozo utani kep.
Boris ki volt akadva hogy fog beferni az ajton Orban.
6/7 anonim válasza:
Gyerekek és ez az ember erősködött hogy emeljék meg a tornaórák számát :D
7/7 anonim válasza:
Én nem vagyok "az ellenzék" de személy szerint pont leszarnám.
Bizonyára az a baj Viktorral hogy sok rajta a felesleg :D
Ezt a pofonozósdit inkább nem minősíteném, nyugtat a tudat hogy te nem vagy parlamenti képviselő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!