Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem tudom minek dobjam be a...

Nem tudom minek dobjam be a szavazólapot 2026-ban? Országgyűlési választás.

Figyelt kérdés
Nincs sok értelme már... még hallottam érvénytelen szavazatról oké de ebben nem vagyok biztos meg nemtom. Ti hogy vagytok vele? 2026?

2023. szept. 22. 00:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
Ha már van rá lehetőség, akkor mindenképp élj vele! Az érvénytelen szavazat is egy véleménynyilvánítás. De egy legkisebb rossz, legyen akár Parlamenten kívüli párt, csak akad.
2023. szept. 22. 08:02
 12/21 anonim ***** válasza:
80%
Érvénytelen szavazattal/szavazat hiánnyal a Fideszt támogatod, és szerencsétlen számlálóknak adsz plusz munkát. Az "üzenet" (ha van) nem jut el a “címzetthez”; semmi értelme. Ha komolyan azt szeretnéd, hogy meggyőzzünk, akkor kérlek vedd a fáradtságot és hallgass az első pár válaszolóra mert jókat írtak. Mert igazuk van és támogatom az ilyen hozzáállást.
2023. szept. 22. 09:03
 13/21 anonim ***** válasza:
18%
Érdekes, a választás után arról volt szó, hogy 5 millió ellenzéki van, mert ennyien nem a Fideszre szavaztak. Hogy van ez?
2023. szept. 22. 09:06
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a jelenlegi "demokráciában" nincs más módszerünk a változtatásra. Így se lesz sokkal jobb. Mert a nép

nagyrésze "Ja inkább otthon maradj és élvezd a Borsodi elmosódott társaságában oszt ami lesz jólesz, csak kaja meg

sör meglegyen."

Én sem rajongok a szavazásért már, de bármelyik nyer legalább a lehetőség megvvan a változásra, hamár a tüntetéseket

is meghiusítják - 2010 óta szinte mindet.

És reméljük a következőn meg azért menj szavazni, mert országod jövője lehet a tét. A hely ahol születtél, melynek

adózol (rekord magasat) stb.

2023. szept. 22. 09:09
 15/21 anonim válasza:
100%

5

Elég nyilvánvaló, hogy egyedül Fidesz ellen van, nem ír sehol semmit arról, hogy 'egyik pártra sem szavazna'. Lehet igen, de a leírásból nem és a hashtagek alapján sem 'korrupcio, FIDESZ'.

Meg a leírasat a kérdesének a tartalma... Arról nem is beszllve, hogy 13 éve nem volt ellenzek, hogy alkothatna véleményt bármelyikről, hogy ne legyen? 13 év 2026-ra meg már 16 éve nem lesz csak a Fidesz. Ebből nem nehéz leszűrni, hogy el akarja tüntetni a Fideszt.

De hogy utána mi van arról nem ír.

2023. szept. 22. 09:31
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én előre láthatólag ki fogom hagyni, - mert a "választék" 100 %-a szélhámos és ennek árnyékában nincs komolyabb jelentősége annak, hogy a "választásokat" követő négy évben kik fognak hülyének nézni.
2023. szept. 22. 11:16
 17/21 anonim ***** válasza:
89%
Ez a rendszer már kiépült, be vannak betonozva az elkövetkezendő 20-30 évre. Lett volna lehetőség több is, hogy időben észrevegyük és tegyünk ellene, de elba..tuk. Ettől függetlenül el fogok menni és a véleményemet kinyilvánítom erről a "tetves mocskos ge..i rendszer"-ről.
2023. szept. 22. 12:04
 18/21 anonim ***** válasza:
88%

Ahogy a hozzászólásokból is látszik, senkinek nem szimpatikus a Fidesz. Akkor hogy lehet az, hogy a következő választást is meg fogja nyerni? Valószínű választási csalással, ahogy eddig is.

Kíváncsi lennék, ha az internet segítségével minden szavazó visszaigazolásként jelezné egy felületen hogy mire szavazott, és összesítené a gép, akkor mi lenne az eredmény? Biztos hogy az a párt, amelyik még mindig hatalmon van??? Vagy a szavazás eredménye és a valóság köszönő viszonyban sincs egymással? És ehhez guruló dollárok sem kellettek, csak néhány szélhámos.

2023. szept. 22. 15:16
 19/21 anonim ***** válasza:
Látom már a harmadik hozzászólás körül feléledtek a fifesz gazaáruló papagájok 🤪 kinek drágább rongy élete...🤑
2023. szept. 23. 09:23
 20/21 anonim ***** válasza:
18. 👍 úgy-úgy
2023. szept. 23. 09:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!