Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az esztergomi robbantó egy...

Az esztergomi robbantó egy szélsőségesen radikalizált jobboldali volt?

Figyelt kérdés
Fajgyűlölő, zsidógyülőlő, volt aki facebookon rendszeresen osztotta az észt orosz-ukrán háború témában, természetesen az oroszokat istenítve.
2023. szept. 21. 14:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Ki követett el erőszakot?
2023. szept. 22. 08:00
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

“ Ki követett el erőszakot?”

Senki/semmi konkrétról nincs most szó, te hoztad fel az antifát és az erőszakot is, én csak válaszoltam neked.

2023. szept. 22. 08:04
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Elég szánalmas a műértetlenkedesed így, hogy konkrétan megfogalmaztam, miről beszélek. Az antifa követett el erőszakot olyan embereken, akiknek köze nem volt ahhoz a szélsőjobbos eseményhez. Ez tény. Minden más hazugság és bűnpártolás.
2023. szept. 22. 08:09
 14/18 anonim ***** válasza:
67%

Műrtetlenkedés, amikor nem tudok válaszolni a semmi kijelentésedre, mert nincs ellenérved és össze-vissza ugrálsz témák között?

Gondolom az antifa mellett a fasiszta erőszakkal is bajod van, a folyamatos rasszista támadásokkal, gyilkosságokkal, a sorozatos nőgyilkosságokkal, a melegek vegzálásával, fizikai bántalmazásával és elnyomásával is.

Ja, ja nem.

2023. szept. 22. 08:21
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

1. Nem volt semmilyen ugrálálás, max te nem akarod érteni. Most éppen te ugrottál gyorsan más témára, mert ciki, hogy erőszakot pártolsz, ezért aljas hazug módon rám akarod kenni a saját bűnödet.

2. Egyiket sem pártolom és ha valalki erről kérdez, nem is fogok azzal reagálni, hogy DE TE IS! A saját feltételezéseidet kezeled kész tényként és azt projektálod rám, ami benned van.

3. Mindenki talál ürügyet a saját szadista hajlamai kiélésére. A nácik is "csak védekeztek" a képzeletükben élő zsidó-összeesküvés ellen és ti is megideologizáljátok, hogy ártatlan embereket vertek össze élvezetből. Egyformák vagytok.

2023. szept. 22. 08:30
 16/18 anonim ***** válasza:
67%

Érdekes, az eredeti kommentedben valamiért csak az antifát emelted ki 🤡 főleg hogy a széljobbról volt szó. Egyből whataboutism volt az első gondolatod.

Nem pártolok erőszakod, csak ha az önvédelem. Az antifa blokkok önvédelmi célokkal alakulnak a fasiszta csőcselékkel szemben.

Valahogy van egy tippem hogy sosem emelnéd fel a szavad a széljobberekkel szemben, csak a szélballal. Mert hát akinek aNTiFa az első gondolata, az nagy valószínűséggel maga is széljobber.

A náci “védekezés” pedig csak propaganda volt, mind tudjuk hogy ők voltak az agresszorok.

Mint mondtam, de nem fogtad fel, nem random emberek megverését támogatom, hanem a fasiszták elleni vedelmet.

És mivel ennyire próbálod tetelni a témát és elhahazudni, amit írok, már biztos vagyok benne hogy te is a széljobbon vagy.0

2023. szept. 22. 08:45
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Már azzal elvesztél, hogy nem voltál képes rendesen válaszolni, csak találgatni arról, hogy de én meg kik ellen akarok erőszakot elkövetni. Ha nem pártolnád az erőszakot, akkor nem lenne megerőltető úgy is beszélni, mint aki nem pártolja.

Felőlem tippelgethetsz, meg gondolkodhatsz akár arról is, hogy kannibál vagyok, ezek mind csak a te fejedben léteznek. Amit az antifa elkövetett az kőkemény tény, köze nem volt az önvedelemhez, te pedig az agreszorok oldalán állsz. Fogadd el, hogy egy másik zászló alatt pontosan azonos szinten vagy a horogkeresztes testvéreiddel.

2023. szept. 22. 08:56
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

3-as, a Népsza mióta nem megbízható? Az liberális teját igazakat ír.

Neked is van baj a fejedben bőven

2023. szept. 23. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!