Mikor és ki tudta irányítani normálisan az országot és nem csak ígérgetett?
Figyelt kérdés
Vagyis ki volt a legjobb miniszterelnök Magyarországon?2023. szept. 20. 22:51
2/7 anonim válasza:
Szerintem is Gordon jó volt, de (igaz, hogy nem irányította, de) Bokros Lajos gondolatvilága-cselekedetei is jó volt, mégha akkor (szinte) mindenki "Fúj!"-olt is rá...
3/7 anonim válasza:
Sokan Kádár-t mondanák, pedig akkor is volt hitelünk. Igaz, nem ennyi és nem ekkora méretű. Ráadásul voltak cukorgyáraink és volt mezőgazdaság. Bár már azt Rákosi is próbálta lerombolni..
5/7 anonim válasza:
Talán a legnagyobb tanulás, hogy akiket gyakran felemlegetnek - Bajnai, Bokros - olyan emberek, akik belebuktak a jó lépéseikbe. Egyszerűen azért, mert sokszor a helyes lépések haszna csak évtizedes távlatban jelentkezik, rövid távon meg egy választás elveszítésével jár.
Ez a válasz arra, hogy a Fidesz miért nem reformálja meg az egészségügyet, oktatást, infrastruktúrát stb: mert népszerűségvesztéssel járna rövid távon. Én azt reméltem anno tőlük, hogy ha már úgysincs aki megbuktassa őket, akkor talán csinálnak valami hasznosat, de úgy néz ki, annyira bennük maradt a 2002-es bukás, hogy egyszerűen semmi ilyen kockázatot nem vállalnak.
6/7 D-Mano válasza:
Bethlen István volt a legjobb miniszterelnök Magyarországon.
7/7 Odüsszeusz92 válasza:
Ott a pont, Bethlen István volt a legjobb, a rendszerváltás óta pedig a 98-2002 közötti Orbán-kormány teljesített a legjobban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!