Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Korrupciós belpolitikát...

Korrupciós belpolitikát folytat a Fidesz. Ez konkrétan miért gond?

Figyelt kérdés

2023. szept. 20. 17:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Korrupt a többi párt is. A fidesz a legkevésbé kopottas és pont ezért fogok rájuk szavazni a következő szavazáson.
2023. szept. 20. 18:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Amilyen az ország, olyan a társadalom. Azért.
2023. szept. 20. 20:24
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

#11 Már amikor elolvastam a kérdésed, akkor tudtam hogy fidesznyik vagy, és csupán trollkodni és uszítani akarsz a kérdéseddel.

De ha már csak a Fideszről szól a kérdésed, akkor ne az szolgáljon neked ürügyként arra, hogy elkezd a többi pártot ekézni, mert ez így nagyon gáz...

Inkább válaszold meg a saját kérdésed, kíváncsi vagyok mit gondol egy ahyhalott fidesznyik a Fidesz maffia rendszerszintű korrupciójáról.

2023. szept. 21. 07:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Azért probléma, mert k...a sok adót befizetek, és ehhez képest k...a sokat kell fizetnem olyan dolgokért, amit az államnak kellene szolgáltatnia az adómért cserébe.

Hogy csak ezeket említsem pl, amivel egyszerű polgárként naponta szembesülök:

-normális vasúti szolgáltatás (ha már állami a vasút)

-normális bölcsöde, óvoda, közoktatás

-normális egészségügy

még lehetne sorolni

2023. szept. 25. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!