Miért van az, hogy a fizetős parkoló órákat, csak a panel lakások környékére tették ki a mi kis városunkban? Az újgazdagok környékre meg nem, akik teslával, terepjárókkal mergákal, rohangásznak, stb..
Köszönöm a válaszokat! tehát gazdagnak kell lenni és ha városban lakok, gazdagok kertvárosába kell költözni.
Faluról költöztem városba mert a komcsik mindent elkövettek, hogy ott az őseim feladjanak mindent. Most adjak fel mindent a városban, hogy vissza költözhessek a faluba. Egyébként falun is láttam már fizetős parkolóórát. A tisztelt elvtársak eldönthetnék már, hogy városban vagy falun lakjak.
Nem hiszem, hogy sok bevételt generálna a kertekben, telkek területére épített garázsokban leparkolt gépjárművek parkolási díja, - és az is egy érdekes etikai kérdés lehetne, hogy helyben lakó ember sarcolása hová vezet.
-Fizetnek ők cserébe olyan adókat, amelyekről örülsz, hogy még csak nem is hallottál.
Valószínűleg pont a panellakók lobbizták ki, hogy fizetős legyen, hogy meg tudjanak állni a saját házuk előtt.
A kertvárosban meg semmi értelme nem lenne, csak színtiszta pénzbeszedés lenne. (Lásd. 13. kerület)
Amúgy én nem értem a vergődést. Aki ilyen helyen lakik az a saját autóra igényelhet ingyenes parkolást a második, harmadik autóra meg kedvezményeset.
Aki meg nem ott lakik az meg jogos, hogy fizessen. Ha vendég jön az kibírja azt az 1-2 órát, más meg ne álljon már oda.
A legjobb rendszer amit láttam, hogy a bejárati úton ki van rakva sorompó és csak az tud behajtani a paneltelepre, akinek van hozzá kártyája. Ez felénk is megoldható lenne és tök hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!