Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnantól van diktatúra?

Honnantól van diktatúra?

Figyelt kérdés

Mit kéne bevezetni Orbán Viktornak és kormányának, ahhoz, hogy diktatúra legyen? Vagy akár bárki másnak, ez nem feltétlen csak róla szól.

Most itt nem sztálinista elnyomásra és tömeges kivégzésre meg munkatáborokra gondolok, hanem a legpuhább diktatúrára (de ami már nem demokrácia). Szerintetek?

2010. okt. 17. 15:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

amikor pl. ellenzéki újságírókat mondvacsinált ürüggyel bíróság elé citálják, ellehetetlenítik azokat a sajtóorgánumokat akik nem őket dícsérik, amikor patás viktor kijelentésed miatt személyi lapot vezetnek rólad

amikor nem lehet, csak rájuk szavazni, illetve egyáltalán nincsenek választások, amikor minden népszavazási kezdeményezést visszadobnak, amikor nem lehet nyilvánosan tüntetni, csoportosulni, mindent tüntetés brutálisan levernek

nézd meg pl. a putyini oroszországot! no, kb. olyan

2010. okt. 18. 16:43
 12/16 anonim ***** válasza:
39%

többieknek: nincs még diktatúra Mo-n

mszp-szdsz-nek sem volt soha teljhatalma, fidesznek sincs

2010. okt. 18. 16:47
 13/16 anonim ***** válasza:
1945-től
2010. okt. 30. 00:08
 14/16 anonim ***** válasza:

ugyan már a fidesznek miért is nincs teljhatalma ?

látod, még az alktománybíróság hatáskörét is inkább megváltoztatja, csak hogy keresztül vigye azt, amit akar ... (azzal együtt h én sem értek egyet a hatalmas végkielégítésekkel, na de ...)

2010. okt. 30. 06:07
 15/16 anonim ***** válasza:
egyébként én most látom azt h oké, Fecóék is valami horror amit műveltek és lenyúltak, na DE, ki miért gondolja, hogy Vikiék nem csinálják ugyan ezt, másrészt most kezdem észrevenni, hogy azért a Fecóék-féle liberálisabb szemlélet jóval európaibb és jóval emberközelibb, mint a Vikiék -féle "keménykedés", de valóban csak idézőjelben, hiszen ez csak a látszat, hiszen ténylegesen meg meg kell nézni ki is a belügyminiszter pl ?? tiszta vicc ....
2010. okt. 30. 06:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Megvallom, én kezdek félni ebben az országban. Itt van legjobb példának ez a Budaházy-féle ingyencirkusz, még bizonyítékokat is képesek kreálni, csak hogy eltegyék az útból, hát ennyi erővel, mi a biztosíték arra, hogy engem holnap nem akarnak eltenni ??

Még hogy mágneseket találtak az autó alján ... meg tanúk meg video meg anyámkínja, ugyan már .... ez egy olyan nevetséges színjáték, de ami nem nevetséges az az, hogy sok ember meg be is veszi.

2010. okt. 30. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!