Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A lipsi propaganda oldalakon...

A lipsi propaganda oldalakon miért tiltják be a hozzászólási lehetőséget?

Figyelt kérdés
Például: 444.hu (már egyáltalán nem lehet kommentelni), hvg (egyre kevesebb cikkhez lehet hozzászólást írni)
2023. szept. 18. 13:29
A kérdező szavazást indított:
Semmi extra, csak a liberális véleménydiktatúra egyik eszköze.
Nem tudom.
Valami más oka van, talán leírom hozzászólásban.
27 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16%
Mert elfogadóak
2023. szept. 18. 13:33
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Facebookon lehet kommentelni a cikkeknél.

De szerintem a kormánypárti oldalakon rosszabb a helyzet. Ott ugyanis törlik a kritikusabb hozzászólásokat, illetve le is tiltják az embert. Ehhez nem kell sértőt írni, elég, ha ellentmondasz az ottani fősodornak.

2023. szept. 18. 13:34
 3/14 A kérdező kommentje:
#2 Én a letiltást a hvg-nél tapasztaltam. Ha nem állok be a sorba, akkor gyorsan kirakják a szűröd.
2023. szept. 18. 13:35
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
#3: Számomra a hvg-n túlságosan szélsőségesek az ottani hozzászólók, így liberálisként is többször összeszólalkoztam már velük. Eddig egyszer sem töröltek semmit. Tiltani meg nem is tudnak, a disqus nem az ő felületük. De biztos van ellenpélda is.
2023. szept. 18. 13:39
 5/14 anonim ***** válasza:
71%
Imádom, hogy annyira kétbitesek vagytok, hogy p-vel írjátok a liberálist! :D
2023. szept. 18. 13:40
 6/14 anonim ***** válasza:
82%

Vélhetően azért, mert nincs emberük a moderálásra.

Anélkül pedig heveny anyázásba torkollik minden politikai témájú cikk kommentelése.

2023. szept. 18. 13:41
 7/14 anonim ***** válasza:
98%
Mert a saját oldalukon ők felelősek azokért, amiket a felhasználók kommentelnek. A folyamatos moderálásnál egyszerűbb, ha eleve csak a facebookon lehet kommentálni, az nem az oldalak üzemeltetőinek felelősségi köre, hanem a facebooké.
2023. szept. 18. 13:42
 8/14 anonim ***** válasza:
63%
#5 Fideszestől ne várj sokat, ha már többet tud mondani mint hogy "beee"🐑 már elég intelligens a párttársakhoz képest.
2023. szept. 18. 13:44
 9/14 anonim ***** válasza:
68%
Megkaptad a megafon napközibe a napi tejbepapidat?
2023. szept. 18. 13:47
 10/14 anonim ***** válasza:
4%

2# "De szerintem a kormánypárti oldalakon rosszabb a helyzet."

Még OR pelekaügyénél a nyugati fény konkrátan azért tiltott, mert azt merészeltem írni, hogy szerintem nem OR van a képen, csak kicsit hasonlít (mert nem ismertem fel meghízottan).

Ezért ott tiltás járt.

2023. szept. 18. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!