Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma van az Öszödi beszéd...

Ma van az Öszödi beszéd kiszivárogtatásának 17. évfordulója. Elrettentő nap ez a mai, hogy soha többé Gyurcsány-kormány?

Figyelt kérdés

2023. szept. 17. 22:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
10, nem, hanem az következik, hogy vagy nem bűnös, vagy Orbán nem tartja a szavát, vagy kiegyeztek. Ebből ez következik.
2023. szept. 18. 09:32
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
11 Vagy-vagy-vagy szóval bármi. Azért függetlenül attól, hogy bűnös e vagy sem - jogilag - lehetne az ellenzékben persze csak elvileg némi morális tartás....
2023. szept. 18. 09:35
 13/18 anonim ***** válasza:
85%

12, bennem volt és 2010-ben nem mentem szavazni, mert nem tudtam sehova.

A jelenlegi állapotok után, kiváncsi vagyok, hogy egy jobboldali, ezt bevállalná-e?!

2023. szept. 18. 09:36
 14/18 anonim ***** válasza:
4%
13 Nagyobb baj az, hogy az ellenzék 13 év alatt nem volt képes felépíteni egy normális alternatívát. És ma sok ellenzékinek is még mindig a FIDESZ a kisebbik rossz.
2023. szept. 18. 09:51
 15/18 anonim ***** válasza:
96%

Akkor vált nyilvánvalóvá, hogy a magyar lakosság döntő része nem szereti az önkritikát gyakorló vezetőket: nekik tévedhetetlen diktátor kell. Orbán Viktor és sleppje meg is tanulta a leckét: sose semmiért nem viszik el a balhét. Amíg találnak bűnbakot, ez a birka nép a legnagyobb bénázások után is hatalomban fogja tartani őket.

Ismerek Fideszes politikusokat, maguk is alig hisznek a szemüknek. Tavaly komolyan számoltak azzal, hogy bukni fognak, ők voltak a legjobban meglepődve azon, hogy ezt a népen pofán is kakilhatják, akkor sem tudnak megbukni, amíg járatni tudják a Sorosozós-Brüsszelezős-Gyurcsányozós-Zelenszkizős hergelőgépezetüket.

2023. szept. 18. 19:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

14

Lilike szerint

[link]

az ellenzék 75 százaléka Fidesz által kitartott bábu, a fennmaradó 25 százaléka pedig balf*sz

2023. szept. 18. 21:32
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Vicces, rátok nézve égő, hogy így felpontoztátok a 6. választ.

Én írtam, semmi köze a kérdéshez, nem arra válaszol, de mégis felpontoztátok mert ezt akarjátok hallani.

2023. szept. 19. 05:30
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

17:

Látod, egyszer - akaratod ellenére - lehet, hogy majdnem igazat írtál!:)

Azt nem tudom, hogy a kiszivárogtatásban magában megrendelőként benne volt-e a Fidesz, de hogy az arra épülő kampányt - ide értve az utcai zavargásokat is - a Fidesz menedzselte, az gyakorlatilag bebizonyosodott.

2023. szept. 19. 13:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!