A balosok tényleg nem hazájuknak érzik Magyarországot, hanem csak lakóhelyüknek?
Én nem érzem hazának. Annyi, hogy Magyarország közigazgatási határain belül születtem, így a magyar lett az anyanyelvem is, de ennyi. Ezt sem én választottam. Érezzek emiatt valami különlegeset?
Mivel vagyok más, mint egy osztrák vagy egy román? Szerintem semmivel, ugyan olyan ember vagyok.
Nem vagyok balos (de ellenzéki), ugyanakkor erőszakkal elmagyarosított svábként különösebben nem vonzanak a magyar nemzeti mítoszok. A nacionalisták már a "Bűnösök vagyunk mi akár a többi nép" vagy a "török, tatár, tót, román kavarog e szívben" sorokat is blaszfémiának érzik, továbbá fogalmuk sincs, hogy ezeket a verseket ki írta. Én meg tudom, meg kortárs szerzőket is olvasok, szóval a magyarság identitásom része, de nem vagyok rá büszke. Az adottság, olyan abszurd, mintha valaki arra lenne büszke, hogy homo vagy hetero.
Azt is gondolom, hogy a gyerekeimnek nem feltétlenül itt kellene élniük.
Én ezen nem csodálkozom. Haza, család, házasság és még sorolhatnám a hasoló gondolatokat.
Vagy nem értik miről van szó, vagy valami furcsa képzettársításuk van amikor az ilyen szavakat hallják.
Ők nem értenek bennünket, mi nem értjük őket pedig ugyanazt a nyelvet beszéljük.
Hát... ennek a pöcrgödörnek nem sok köze van egy hazához...
Ahol a keresztény politikusok 95%-a korrupt, elveszi az emberek lakásait, vállalkozását, pénzét, jövőjét, a gyerekeik oktatását.
Ahol mindennap agymosás, uszítás és visszafejlesztés megy a középkorba.
Köszönöm ilyen hazából nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!