A rendszer ellensége vagyok, amiért nem vettem fel egyetlen covid oltást sem?
Figyelt kérdés
Akárhogy próbálkoztak, nem tudtak megtörni! Elvileg nem is élhetnék, mert azt mondták kampó annak, aki nem oltakozik. Valójában pedig semmi bajom sem volt. Sok birkát pedig megvezettek rendesen 💉🐑💉🐑2023. szept. 16. 13:34
51/56 anonim válasza:
50,orvos sem vagy és még homoszexuális is vagy.Ki hitte volna?
53/56 anonim válasza:
Látom megártott az oltás.XD
54/56 anonim válasza:
Szólok, hogy elfelejtettek szólni nektek, hogy ez a kamuvirusvakcina is már önterjedő volt ezért hitték, hogy virus volt, de közben megbetegitett olyant is aki be se adatta magának:
Az önterjedő vakcina lesz a járványvédelem jövője?
56/56 anonim válasza:
Elolvasva ezeket a válaszokat... Azt hittem kommenteltem, de vagy törölték vagy nem tudom, vagy a #covid? Mind1...
Szóval; ide nem kell már oltás.
Ha 5 éve, de inkább 4 én ilyeneket olvasok, hát.
Katasztrófa.
Végletekig megoszottak lettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!