Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A rendszer ellensége vagyok,...

A rendszer ellensége vagyok, amiért nem vettem fel egyetlen covid oltást sem?

Figyelt kérdés
Akárhogy próbálkoztak, nem tudtak megtörni! Elvileg nem is élhetnék, mert azt mondták kampó annak, aki nem oltakozik. Valójában pedig semmi bajom sem volt. Sok birkát pedig megvezettek rendesen 💉🐑💉🐑

2023. szept. 16. 13:34
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
43%

És most büszke vagy magadra?

Gondolom alíg vártad hogy legyen újabb variáns és kiperdülhess középre melldüllesztve, hogy milyen faszagyerek is vagy te.

2023. szept. 16. 13:36
 2/56 anonim ***** válasza:
60%
Most azonban leleplezted magad! Szörnyű haraggal lesújtunk rád a rendszer nevében!!
2023. szept. 16. 13:37
 3/56 anonim ***** válasza:
38%
Dehogy vagy a rendszer ellensége, simán csak ostoba vagy.
2023. szept. 16. 13:38
 4/56 A kérdező kommentje:
#1 Büszke vagyok magamra, erre jogosan lehet büszke az ember. Beléd mennyi szurit döftek?
2023. szept. 16. 13:38
 5/56 anonim ***** válasza:
38%
Nem tudom, nekem csak oltott ismerősök hullottak, kovidos egy se!
2023. szept. 16. 13:41
 6/56 anonim ***** válasza:
48%

Mitől lehetne erre jogosan büszke az ember?

Mert jól sült el dolog, és a járvány viszonylag kis emberáldozat árán vonult le?

Ez csupán a vakszerencse dolga.

2023. szept. 16. 13:51
 7/56 anonim ***** válasza:
78%
Nem mered ugyanezt megjátszani az ebola elleni oltással is és elutazni Közép-Afrikába :D
2023. szept. 16. 13:52
 8/56 anonim ***** válasza:
23%

A rendszer ellensége vagy, igen, de ez egy nagyon aljas, hazug rendszer, így méltán lehetsz büszke magadra. De azért ne szállj el magadtól. Őrizzük meg inkább a hidegvérünket, a józan eszünket, és tartsunk össze, mi oltatlanok, mert a rendszer újból támadni fog.

Tudjuk, ugye, hogy WHO teljhatalmat akar az egészségünk (testünk, lelkünk, tudatunk) felett, és kénye-kedve szerint akar mindenkit vakcinázni. Na ezt nem szabad hagynunk, mert akkor oda az emberi mivoltunk.

2023. szept. 16. 14:05
 9/56 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező Én sem oltattam be magam és nem is volt semmi bajom.

A sok beoltott csak veri a nyálát és azt hiszik, hogy azok az oltások amit kaptak megvédi őket bármitől is. Ezeknek az embereknek nincs önálló akaratuk hiszen ez a romlott, korrupt, hazug rendszer bekebelezte őket.

2023. szept. 16. 14:34
 10/56 anonim ***** válasza:
44%

A sok agyhalott amúgy tisztában van vele, hogy már csecsemő kor óta mennyi oltást kap egy ember? :D

Ha annyira a habtestetek akarná bárki is, elég lenne az ivóvízbe keverni a mérget vagy a sörötökbe. :D

Amúgy ugye orvoshoz sem jártok?

Mi van, ha kórházba kerültök? Honnan tudjátok, hogy a gaz eüsök nem-e oltanak belétek valami mérget? Vagy olyanor mindegy, csak mentsék meg a szánalmas életeteket?🤡

2023. szept. 16. 14:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!