Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Három választásuk van a...

Három választásuk van a magyar ellenzéki választóknak. Te melyiket választod a következő országgyűlési választáson?

Figyelt kérdés

Orbán Viktort csak a bizonytalan szavazók és az ellenzéki pártok szavazói tudják leváltani együttesen.

Ezért célja a Fidesznek az, hogy ne legyen egységes a magyar ellenzék.

Ezért próbálja a fideszes Schmidt Mária fia az LMP-vel támadni a többi ellenzéki pártot. Ezért létezhet a Fidesz szatellitpártja, a Mi Hazánk, amit egy normális demokratikus országban az uszító, gyűlöletkeltő, rasszista tevékenységük miatt már betiltottak volna, de itt a Fidesz hagyja őket érvényesülni. Minél több kis párt kell, ami elhatárolódik látszólag Orbántól és Gyurcsánytól is, de valójában Orbánt tartják hatalmon a létezésükkel, ezért hozta létre Jakab Péter a Nép Pártján Mozgalom pártot, Márki-Zay Péter a Mindenki Magyarországa Néppártot, Vona Gábor pedig a Második Reformkor Pártot.

2023. szept. 15. 21:01
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
71%
Ellenzék leváltása nélkül sosem lesz a Fidesz leváltva...aki ezt 13 év után nem képes felismerni és ragaszkodik ehhez az ellenzéki bandához, az meg is érdemli, hogy élete végéig csak hisztikézve picsongjon a helyzeten.
2023. szept. 28. 09:25
 32/57 DK-s ***** válasza:
62%

#28-nak:

Tudod mi a közös a DK-ban és a Fideszben?

A személyi kultusz.

Amíg Gyurcsány él addig itt nem lesz olyan politikai erő, ami képes olyan mértékben megerősödni, hogy a DK-t ignorálva tudja leváltani a fideszt.

Tehát további jó szórakozást kívánok a fajtádnak, a további fidesz győzelmekhez.

És ne rinyáljatok semmiért, mert NINCS JOGOTOK HOZZÁ! Egyétek amit főztetek, és vágjatok jó képet hozzá.

2023. szept. 28. 11:57
 33/57 DK-s ***** válasza:
40%

#31-nek:

Tudod, az picsong hisztikézve, aki nem a létező, valós helyzetből kiindulva próbál megoldást találni, hanem kitalál magának egy idealizált világot, mert a valóság nem tetszik neki. Majd azon hisztizik, hogy miért nem képesek mások is felfogni, hogy az ő agyszüleménye mennyivel jobb mint a valóság.

Lehet hogy jobb LENNE, csakhogy nem létezik.

Tehát hisztizz magadban ha lehet, jó?

2023. szept. 28. 12:03
 34/57 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek benneteket. A kisebbik rossz nekem is a dk lenne.

De ahelyett, hogy egymás ellen acsarkodtok, nem lenne jobb belátni, hogy sz.rban vagyunk, komoly változásokra van szükség?

Nem pedig a Kisz tagozaton belüli haverokat, orbánt és gyurcsányt cserélgetni egymással, amíg ők jót röhögnek a markukba?

2023. szept. 28. 13:16
 35/57 DK-s ***** válasza:
62%

#34-nek:

Tehát ne Orbánt, de Gyurcsányt se. Vagyis maradjon Orbán?

Mert a DK annyi szavazót elvesz, hogy a maradékkal nem sokra mész.

2023. szept. 28. 13:31
 36/57 anonim ***** válasza:

13:30 ez beszűkült gondolkodás, nem ez a két ember él az országban.

A történelem során nem egyszer, szinte a semmiből létrejött olyan erő, ami tényező lett.

2023. szept. 28. 13:36
 37/57 DK-s ***** válasza:
62%

#36-nak:

Próbálkozni lehet, csakhogy annak a feltételezett "erőnek" vagy a MiHazánktól, vagy a Fidesztől, vagy a DK-tól kellene szavazókat elcsábítania.

Vagy ezek közül haverkodva valamelyikkel, megszólítani az inaktívakat. Ami önmagában kizárt.

2023. szept. 28. 13:46
 38/57 anonim ***** válasza:

13:46 Aki pedig az eddigiekre szavaz, nem akar normális életet ebben az országban, de egyre többen vannak, akik változást akarnak, eddig akár nem is szavaztak. A választópolgárok össz száma jóval több, mint a stabil jobbos, vagy balos szavazók 2-3 milliós tábora és akadnak ezek közt is olyanok, akik csak ne a másik legyen alapon szavaznak. Ha kapnak egy valós alternatívát a választáshoz, könnyen lehet, hogy élni fognak vele.

Nyilván aki elvakult hívő valamelyik oldal mellett, azt nem lehet meggyőzni, nem is akarom.

2023. szept. 28. 14:13
 39/57 DK-s ***** válasza:
62%

#38-nak:

Először talán illett volna tisztáznod velem, hogy személy szerint hogyan viszonyulok a DK politikájához! Nem pedig besorolni elvakult hívőnek!

Én észérvek mentén döntöttem a DK mellett, és ezeket az érveket már ismertettem. Változás kell, idáig én is eljutottam, csak én tovább is mentem. A DK akkora szavazótábort visz el az ellenzékből, és annyira stabilan viszi őket, hogy a te verziódnak nem marad lehetőség. Persze nem a DK-t akarom futtatni! Teljesen leuralták az ellenzéki térfelet, egy új formáció igazából csak azokra alapozhatna, akik eddig nem szavaztak. Mert azt tudhatjuk, hogy ha valamelyik meglévő párt politikáját próbálja szélsőségesíteni, azzal legfeljebb a meglévő párt szavazóit osztja meg.

Vegyük például a Mindenki Magyarországa Néppártot. Makizaj egyértelműen a DK-n kívüli ellenzéket célozza. Vagy ott van Vona, a Második Reformkor Párttal. Betámadta a MiHazánkat és a Jobbikot.

Itt Magyarországon, túl sok a határozottan balos, és határozottan jobbos. És ezeket képtelenség egy platformon, tartósan összehozni. Jakabnak sikerült volna az, ami még szerintem senkinek, hogy összefogásra bírta a "tüzet és vizet". És ezt tette úgy, hogy utána hetven-valahány százalékos többséggel újraválasztották mint pártelnököt! A pártvezetőség meg szépen megpuccsolta. Neki köszönhetően a Jobbikosokban nem a nácit láttam mint addig, hanem valakiket, akikkel közös célért küzdünk!

Egyébként pedig kommunista vagyok. Ezt értsd szó szerint. Marx-Engels.

2023. szept. 28. 16:23
 40/57 anonim ***** válasza:
Szíved joga, hogy ezt a rendszert válaszd, ami 30 éve hazaárulásból él, többen vannak, mint hinnéd, akik nem jobb és bal elkötelezettek. Olvasgasd kicsit a Politika Hontalanok Szövetsége facebook oldalán a kommenteket.
2023. szept. 28. 16:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!