Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Három választásuk van a...

Három választásuk van a magyar ellenzéki választóknak. Te melyiket választod a következő országgyűlési választáson?

Figyelt kérdés

Orbán Viktort csak a bizonytalan szavazók és az ellenzéki pártok szavazói tudják leváltani együttesen.

Ezért célja a Fidesznek az, hogy ne legyen egységes a magyar ellenzék.

Ezért próbálja a fideszes Schmidt Mária fia az LMP-vel támadni a többi ellenzéki pártot. Ezért létezhet a Fidesz szatellitpártja, a Mi Hazánk, amit egy normális demokratikus országban az uszító, gyűlöletkeltő, rasszista tevékenységük miatt már betiltottak volna, de itt a Fidesz hagyja őket érvényesülni. Minél több kis párt kell, ami elhatárolódik látszólag Orbántól és Gyurcsánytól is, de valójában Orbánt tartják hatalmon a létezésükkel, ezért hozta létre Jakab Péter a Nép Pártján Mozgalom pártot, Márki-Zay Péter a Mindenki Magyarországa Néppártot, Vona Gábor pedig a Második Reformkor Pártot.

2023. szept. 15. 21:01
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:

"Azt megnézheted majd, hogy a gyerekeidet a még egyetemre járó testneveléstanár fogja matematikára tanítani a tanárhiány következtében."

Hát legfeljebb az unkámat. Én mindig is szertettem a matekot. A családban én segítettem az összes fiatalnak, úgy hogy majd megtanítom az unokának is azt amit nem tud a tesitanár.

2023. szept. 16. 21:37
 22/57 DK-s ***** válasza:
0%

Koplárovics Béci-nek:

Most ignorálom hogy azzal sértegetsz hogy nem tartasz értelmesnek, és megpróbálok higgadtan válaszolni. Bár nem ígérem hogy sikerülni is fog!

Tehát szép sorban:

A DK, (ÉS NEM GYURCSÁNY!) nem a fidesszel szemben ütőképes, hanem az ELLENZÉKKEL szemben. Meg vagytok bénítva, mert túl sokan vagyunk. Lehet hisztizni, terelni, de eltévesztettétek hogy ki az ellenfél! Ha nektek fontosabb a velünk való hadakozás mint az ország jövője, akkor az a ti dolgotok. De ahhoz mennyi bőr kell a pofátokra, hogy elqrjátok az esélyt a fidesz leváltására azzal hogy nem álltok egységbe a közös ellenféllel szemben, majd MINKET HIBÁZTATTOK A SAJÁT FAXSÁGOTOK következményéérért?!

Mert TI nem közösködtök Gyurcsánnyal, TI szavaztok a legerősebb ellenzéki párt ellenében, TI baxxátok el! TI-TI-és TI!

Nem Gyurcsány, nem Dobrev, nem a DK, hanem TI!

És ha Gyurcsány lemondana akkor a DK széthullana, a szavazói egy része pedig egy kicsit visszaerősítenék az MSZP-t, a másik jelentős része pedig nem menne el szavazni. Mert ez történne, ezzel én is tisztában vagyok.

SEMMIT nem nyernétek, ha Gyurcsány lemondana.

2023. szept. 16. 23:44
 23/57 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy te hány éves voltál amikor gyurcsány volt kormányon.

Én akkor voltam pályakezdő, és kisgyermekes szülő.

Hát szopljon lovat gyurcsány a többkulcsos adójával és a családtámogatásával együtt amit akkor kaptam.

Soha többet nem akarom ezt az embert kormányoldalon látni. Ugyanez igaz a két haverjára bajnaira és medgyesire is.

2023. szept. 17. 14:19
 24/57 anonim ***** válasza:
62%

"Soha többet nem akarom ezt az embert kormányoldalon látni. Ugyanez igaz a két haverjára bajnaira és medgyesire is"

Igazad van de ettől még ne szavazz az amúgy mégrosszabb orbánra,csai mert nincs jobb.

Én az első orbám kormány 98-02 voltam pályakezdő.

Azóta se értem,hogy térhettek vissza...

Mintha más céljuk se lett volna 4 év alatt,csak hogy bebizonyítsák azt,hogy a horn féle mszpnép 10000x többet tudnak lopni és akkor is elhitték,hogy kormányzás helyett elég a propaganda.

2023. szept. 17. 14:38
 25/57 Koplárovics Béci ***** válasza:

"A DK, (ÉS NEM GYURCSÁNY!) nem a fidesszel szemben ütőképes, hanem az ELLENZÉKKEL szemben. "

Tehát még te is esélytelennek tartod a fidesz leváltását Gyurcsánnyal. Tehát miért akarod a fidesz a nyakunkon tartani? Szerintem az ellenzéket kell először leváltani ahhoz, hogy a fideszt is le lehessen váltani. Ennek egyik (lehetőleg mielőbbi) lépése Gyurcsány eltávolítása a politikából.

"Lehet hisztizni, terelni, de eltévesztettétek hogy ki az ellenfél! "

Nem vesztettem el. Az ellenfél a maradiság. És ezt a fidesz a dk-val együtt képviseli.

"De ahhoz mennyi bőr kell a pofátokra, hogy elqrjátok az esélyt a fidesz leváltására azzal hogy nem álltok egységbe a közös ellenféllel szemben, majd MINKET HIBÁZTATTOK A SAJÁT FAXSÁGOTOK következményéérért?!"

Az elmúlt 3 választáson egyre "nagyobb" volt az ún. ellenzéki összefogás. Aminek a vége összefosás lett. Ellenségeskedés, széthúzás már a kampány alatt, el nem fogadás. Ez lenne a dk és Gyurcsány által vezetett ellenzék? Az összefogás? A fidesz leváltása? Mennyi időre? Két hónapra, hogy aztán újra 20 évig esélytelen legyen a fidesz leváltása? Mert abból a fene nagy összefogásból eddig az égvilágon semmi nem lett. Bedarált pártok lettek. Persze nyilván azok is megérdemlik. És hahó: nem nyert. Egyik jelenlegi parlamenti pártot sem tudom támogatni. Sajnálom, ha ez nem fér bele fidesz-dk egybites gondolkodásmódjába és túlcsordulást okoz.

"

Mert TI nem közösködtök Gyurcsánnyal, TI szavaztok a legerősebb ellenzéki párt ellenében, TI baxxátok el! TI-TI-és TI!"

Beakadt a lemez, hallod? Mert ennyi az egyetlen érved a dk mellett. "a legerősebb ellenzéki párt". Már azzal tévedsz, hogy ellenzéki. Többet tesz a fideszért, mint a kdnp. És a kis csinovnyikok észre sem veszik, hogy tulajdonképpen a fideszt támogatják.

"SEMMIT nem nyernétek, ha Gyurcsány lemondana."

Próbáljuk meg. Nem lemondania kell. Nincs címe, nincs miről lemondania. Húzzon el a politikából. Kettő választás és le lesz váltva a fidesz. Ha nem, akkor visszajöhet és szavazok rá. Deal? Látod, még bennem is több a kompromisszum, mint benned :)

2023. szept. 17. 17:26
 26/57 DK-s ***** válasza:

Koplárovics Béci-nek:

Inkább átugrom az eszmefuttatásodat reakció nélkül, a végére reagálva:

"Nem lemondania kell. Nincs címe"

A DK elnöke. A párttagok döntésével szembe menve, le kellene mondania a betöltött tisztségéről.

Több benned a kompromisszum mint bennem? XD

Mondjon le, húzzon el a politikából, .....

Nálad ez a kompromisszum? Érdekes felfogásod van. XD

Erre a viselkedésedre írtam korábban a "hiszti" jelzőt. Lehet hisztizni nyugodtan, csak értelme nincs.

2023. szept. 17. 19:58
 27/57 DK-s ***** válasza:

Ismét Koplárovics Béci-nek:

Fidesz van, Gyurcsány marad.

Legalább fogalmazd meg egyenesen: amíg Gyurcsány a politikában van, lexarod hogy Orbán és a fidesz mit művel. Neked ez is jó, és gyerekes hiszti miatt addig segíted Orbánt, amíg Gyurcsány el nem takarodik.

Tehát egy kibaxott FIDESZES vagy. Mert az vagy.

2023. szept. 17. 20:02
 28/57 anonim ***** válasza:

"amíg Gyurcsány a politikában van, lexarod hogy Orbán és a fidesz mit művel"

Szerintem így a pontos a megfogalmazás : amíg Gyurcsány a politikában van és kormányváltás esetén kormányzati pozícióba kerülehet, lexarom hogy Orbán és a fidesz mit művel.

Ha jönne az ellenzéki oldalon egy olyan erő amely képes a DK nélkül leváltani a fideszt és támogatható politikát folytatna akkor rá fogok szavazni.

2023. szept. 17. 22:49
 29/57 anonim ***** válasza:
Abban igaza van a kérdezőnek, hogy a sok millió embernek, aki elégedetlen a Orbán-rezsimmel, közösen, egységesen ugyanarra a pártra kell szavazni, hogy leválthassák a Fideszt. Nem muszáj a DK-nak lennie (felőlem lehet az is), lehetne a Momentum vagy Márki-Zay pártja is, a lényeg, hogy tisztességes emberekből álljon, akik lebontják ezt a maffiaállamot.
2023. szept. 28. 08:05
 30/57 anonim ***** válasza:

Háromnál több választás van. Ez pedig a fidesznek kedvez, ha nincs összefogás.

De milyen összefogás kell?

Nem olyan, akik rendszerváltás óta nem a nép érdekeit képviselik, hanem csak a sajátjukét.

Tisztességes, leváltható képviselők, politikusok kellenek, mentelmi jog nélkül, nem pedig bűnözők.

Remélem kialakul egy széles körű, egységes alulról szerveződő erő a PHSZ, politikai hontalanok szövetsége jóvoltából.

2023. szept. 28. 08:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!