Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldali emberek nagy...

A baloldali emberek nagy része lmbtq tag?

Figyelt kérdés

Durván saccolva majdnem 1 millió azon emberek száma, akik a normálistól eltérő szexuális vágyakkal rendelkeznek.

Az én véleményem szerint a baloldali pártok szavazóit nagyrészt az említett csoport tagjai teszik ki. A balos szavazók másik része pedig látens homosexuaális lehet?

Kb 1.5 millió baloldali szavazó van. Aki nem lmbtq, és nem látens meleg az miért baloldali?

Oké, hogy kormányellenes.... de emiatt nem kell baloldalinak lenni.

És ez most nem kötözködés. Teljesen logikus, hogy a nem heterok olyan pártra szavaznak, akik kiállnak a szivárvány emberek mellett.

2023. szept. 15. 18:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát úgy nézd hogy az ami mert igazából láthatod te is hogy a fidesznek a 97%-a meleg vagy leszbi és még sose kiabálták rájuk mint ahogyan te rád sem, gondolom rosszul esne neked ha leb*ziznának és kikérnéd magadnak hogy te csak meleg vagy nem pedig egy rohadtb*zi.
2023. szept. 15. 21:58
 22/24 anonim ***** válasza:
78%

Nem.

A 40 év alattiak nagy része ellenzéki.

Kivéve azok, akiknek már 30 évesen 3-4 gyerekük van, és az állam csecsét szívják.

A 40 alatti férfiak 70%ának pl gyereke sincs, 50% a szüleivel él.

Fideszes pedig az idősebbek, akik amikor még olcsó volt az ingatlan, hitelre vagy készpénzre tudták venni.

Vállalkozók, akiknek jó ez a munkavállaló kizsákmányoló rendszer.

2023. szept. 15. 22:07
 23/24 MolotovPunk ***** válasza:
Miért lennének a baloldali emberek azok? Én is baloldali szavazó vagyok és nem nagyon érdekel ki hetero, biszex, vagy meleg. Mellesleg én a fideszről nem tudom elhinni azt, hogy ők a "konzervatív" oldal. Nem azok! Főleg, akik menekülve ereszen csúsznak lefelé, vagy Ibizán buliznak, vagy esetleg luxus jachtoznak az adófizetők pénzéből. Akárhogy nézem ez nagyon nem szelíd keresztényi élet. Szerintem ennek a kormánynak gőze sincs a gazdaság működtetéséhez. Maximum az agymosáshoz és a propagandához ért, azon kívül úgy igazán semmihez sem.
2023. szept. 15. 23:40
 24/24 anonim ***** válasza:
Akik a magyarpártiakkal szimpatizálnak, azok egyszerűen hazaszerető emberek. Meg akarják menteni az országot a gonosztevőktől. Egyebek mellett úgy, hogy lehetővé teszik, hogy egy tanár megéljen a fizetéséből.
2023. szept. 16. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!