Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldali emberek nagy...

A baloldali emberek nagy része lmbtq tag?

Figyelt kérdés

Durván saccolva majdnem 1 millió azon emberek száma, akik a normálistól eltérő szexuális vágyakkal rendelkeznek.

Az én véleményem szerint a baloldali pártok szavazóit nagyrészt az említett csoport tagjai teszik ki. A balos szavazók másik része pedig látens homosexuaális lehet?

Kb 1.5 millió baloldali szavazó van. Aki nem lmbtq, és nem látens meleg az miért baloldali?

Oké, hogy kormányellenes.... de emiatt nem kell baloldalinak lenni.

És ez most nem kötözködés. Teljesen logikus, hogy a nem heterok olyan pártra szavaznak, akik kiállnak a szivárvány emberek mellett.

2023. szept. 15. 18:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%
Ha az ostobaság fájna…. Nem “tag” de valószínűleg támogatja azt, aki az. Jesszus
2023. szept. 15. 18:33
 12/24 A kérdező kommentje:
#10 Egyszerűen fogalmazva igen.
2023. szept. 15. 18:33
 13/24 anonim ***** válasza:
70%
Na baloldaliak akkor lehet egyenként nyilatkozni hogy homik vagytok e, a kérdező erre kíváncsi.
2023. szept. 15. 18:39
 14/24 anonim ***** válasza:
85%

Én baloldali vagyok, nem érdekel az LMBTQ témakör.

16 éve vagyok tanár, jelenleg nettó 260 ezer a fizetésem, az albérlet meg 140+rezsi. Ez érdekel. Belepusztul az ember már a megélhetésbe.

Gimiben tanítok, minden évfolyamon van néhány meleg/leszbikus diák, hagyják békében élni őket, ez a véleményem, ezen túl nem igazán érdekel a témaa.

2023. szept. 15. 18:40
 15/24 anonim ***** válasza:
7%
Az ellenzéki baloldaliak nagy része homi vagy látens homi
2023. szept. 15. 19:02
 16/24 anonim ***** válasza:
83%
#15 a homofóbok jellemzője a látens homoszexualitás. Ne projektálj
2023. szept. 15. 19:12
 17/24 anonim ***** válasza:
28%

Q queer

Nincs semmilyen olyan entitás,hogy lmbtq.

2023. szept. 15. 19:15
 18/24 anonim ***** válasza:

De ez csak magyarul van így.

Külföldön nem lmbtq.

2023. szept. 15. 19:20
 19/24 anonim ***** válasza:
85%

szerintem nagyrészt a "pénzszivattyúk" szavaznak a fideszre (funkcionális analfabéták, nyuggerek, c-k, aluliskolázottak, stb) akik nem válnak különösebben a társadalom hasznára, viszont legalább jó sokan vannak... ezt nem kötözködésből mondom, hanem nézd meg hogy honnan mennek a fideszre a szavazatok: bivalybasznádból, és 100.000 testvérfalujából, míg a baloldalra a fejlett fővárosból/egyetemi városokból.

abban igazad van hogy a melegek nagy része tényleg balos, viszont a balosság nyilván nem szexualitás függvénye; de még csak nem is a szexualitás elfogadásáé. még egy habzó szájú, de amúgy gondolkozni képes homofób is fel tudja mérni ésszel, hogy a fidesz max demagóg propagandával akar szavazókat szerezni, ezért pedig inkább az ellenzékre szavaz.

2023. szept. 15. 19:22
 20/24 anonim ***** válasza:
90%

Tudom, hogy ezt a beszűkült elméteknek nehéz felfogni, de a gondolkodásmódomat tekintve baloldali liberális vagyok, és bizony számomra a baloldalt azt nem az ex-kommunista elit(mint amilyen a nagy demokrata Viktorunk is volt, karöltve Gyurcsánnyal és társaival) jelenti, sem pedig az az okádás és manipuláció, ami jelenleg a médiában vagy a magyar politikában folyik. Aki esetleg szeretne gondolkodni is, annak sok szeretettel ajánlom az alábbiak értő elolvasását:

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. szept. 15. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!