Pedagógusok! : Mennyi lesz januártól a fizutok?
6-os:
Igazad van, bár személy szerint úgy gondolom (és a tapasztalatom is az volt), hogy egy integrációban segédkező gyógyped asszisztens munkaköre azért kicsit könnyebb mint ott lenni 6-9 halmozottal - és hol van társa az embernek, hol nincs. Szóval emiatt gondolnám, hogy 20% esélyteremtési pótlék a 'minimum', de újraolvastam a paragrafust és azt láttam, hogy kb. boldog-boldogtalan megkapja ezt a juttatást.
A gyógypedagógiai pótlékhoz annyit, hogy ez az eredeti szerződésemben 7,5%-a volt a fizetésemnek. Ugyebár ez az a juttatás ami 5-10% között mozog és intézményenként változik (nagyon sok minden függvényében). Namármost, ez a fix 11 ezer kevesebb mintha a 7,5%-ot kapnám.
"Miért pontoztátok le a 3-ast?"
Biztos úgy gondolják, hogy túl sokat fogok keresni, azért :)) ... úgyhogy akkor hozzáteszem, hogy 26 éve tanítok, hátha megenyhül a szívük. :DD
"Úgy tudom soknak 460 bruttónál sokkal több volt"
Honnan veszed?
"Akkor nem érné meg dolgozni"
Hát nem is azért dolgozik valaki pedagógusként, mert anyagilag megéri, nyugodt lehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!