Fideszesek! Ha ennyire utáljátok a nyugatot, akkor iPhone helyett miért nem Xiaomit és Audi helyett miért nem Lada-t használtok és Nike helyett miért nem Qiaodan-t hordtok?
Az iPhone egy szarrakás. Ezerszer inkább android. Egyébként mi a bajod a Xiaomi-val ?
Kinek van pénze új 30-40 milliós audira ? Csak 15 évesre amit már széthajtott a német eladta a török neppernek aki visszatekerte az óráját. A hülye magyar meg boldogan megvette.
Kérdező
Xiaomi telefonom van, mert jobb mint a párom iPhonja ami kétszer annyiba került. Nem szeretem a Nike-t, de a párom igen, Opelünk van, Audiról még csak nem is álmodozunk, Ladát meg nem igazán lehet venni.
Te úgy vásárolsz magadnak hogy eldöntöd mi a politikailag korrekt cég és mi az ami nem?
Nagyon sz@r életed lehet.
Én azt veszem meg amit a legjobbnak tartok a számomra megfelelő árkategóriában.
Tényleg ennyire kifogytatok kérdésekből, hogy ilyen baromságokkal kell összeszedni a darabszámot, hogy fizessen a központ nektek érte?
(Anyámmal élek), Ladával járok, macskám van, télen szeretem az usankát és Mockba márkájú cipőben járok. Na, ezt kapd ki!
Jelentkezzen nálam, aki autentikusabbnak érzi magát.
Azt tudod, hogy a "nyugati márkák" 90%-ban Kínában készülnek? A Nike miért ott gyártatja a cipőket, ha a csúnya Kína nem ért egyet velük?
A normális emberek nem a nyugatot/keletet/cigányokat/melegeket,stb. utálják, csak pl a nyugat/kelet rossz döntéseit, a semmirekellő, ingyenélő cigányokat, az utcán a seggét mutogató meleget, stb.
Ez nem úgy működik, hogy mondjuk a Német állam hoz egy rossz döntést és onnantól kezdve utálni kell minden egyes német állampolgárt, a német termékeket meg el kell égetni.
16. Jó, de a szellemi tőke nyugaton van. Az, hogy ferdeszeműek rakják össze a készüléket, az nem jelenti azt, hogy az az övék. A Mercedes sem magyar autó, csak mert mi szereljük össze.
Szóval a márka az nyugati.
19-es!
Én is ezt mondom, azért írtam a 16-os választ. A hétköznapi embereknél is ugyanúgy az érdekek számítanak, nem csak a Fideszeseknél, hanem mindenkinél. Maga a kérdés nagyon naiv, vagy inkább csak provokáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!