Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a Fidesznek ötször úgy áll a cövek mint a DKnak? És a jobb oldalnak simán lenne 2/3-a ha most lennének a választások.

Figyelt kérdés
[link]
2023. szept. 12. 14:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%
Én csak azt nem értem, hogy az összefo.ás 25-30%-os népszerűséggel miért akar mindenáron kormányozni?
2023. szept. 12. 14:20
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Propagandakérdés, propagandaválasszal.

Fogadjunk, egy gépnél ültök.

2023. szept. 12. 14:22
 3/11 anonim ***** válasza:
12%
Az ellenzéknek ez a legjobb. Bejutnak, de nem nyernek, így munka és felelősség nélkül csak fel kell venni a pénzt négy évig.
2023. szept. 12. 14:23
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

Elöször is, a fidesz nem "a jobboldal"

Én jobb oldali vagyok, de utáloma fideszt, mivel mint jobboldali már már nacionalistaként szörnyű látnom hogy hogyan veszejti el drága hazánkat ez az ál jobboldali Kleptokrata Moszkovita áruló pártállami Orbán rendszer.

Arról meg hogy a fidesz 13 éve képes egy alternativ valóságban tartania magyar emberek egy jelentős részét ámulva, szomorúan figyelem.

A szervilizmus nagyon erösen jelen van a magyar emberek lelkében.

Amit én nem is gondoltam ez előtt, de gondolhattam volna, mivel eza szolgalelküség a Kádár rendszer alatt is jelen volt.

Most is ugyanaz a szervilista kisebbség tartja nyomorban az országot mint akkor.

Én nem tudok most megnevezni egy pártopt sem amire szívesen szavaznék, de egy van amire biztos nem szavazok semmi kép sem, mert a Mostani hazaárúló Orbán veszte, bukása nemzeti érdek

Csak ezt most még nem mindenki fogja fel!

2023. szept. 12. 14:24
 5/11 anonim ***** válasza:
56%
Amúgy Kérdező, írni sem tudsz.
2023. szept. 12. 14:27
 6/11 anonim ***** válasza:
63%
Megint egy újabb cövek?
2023. szept. 12. 14:40
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
Hát ha már úgy áll neki akkor nyomja bele az @nyjába meg a szavazóik @nyjába is 🤣🤣🤣🤣🤣 tövig
2023. szept. 12. 15:02
 8/11 anonim ***** válasza:
74%
Az a baj nem csak a szavazóikba nyomják bele a cöveket, hanem mindenkit meg*sznak vele aki nem NER-es.
2023. szept. 12. 15:18
 9/11 A kérdező kommentje:
Savanyú a szőlő mi!?
2023. szept. 12. 16:38
 10/11 anonim ***** válasza:

9

Nem baj, nem sok van már és kiesik a csöcs a szátokból!

2023. szept. 12. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!