Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell elcsalnia a fideszn...

Miért kell elcsalnia a fidesznek a választásokat?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy a határontúliak levelszavazata miert ennyire laza. Itthon majdnem dns vizsgalat is kell, hogy szavazhassak, a határontúliak meg bárhogy. Se pecsét, se semmi nem kell, ócska prolik szállítják a szavazatokat. Meg is lett sz eredménye, mar van egy gyanús eset, amivel kapcsolatban semmiféle előrelépés nem lesz. Pedig még bűncselekmény is megvalósulhatott.

Mi múlik 200.000 listás szabazaton? Idén először 1 mandátum. Egyebként meg kétlem, hogy 95%a a határon túliaknak a fideszre szavaznának... Nem véletlen a gyanús eset.

2022. ápr. 12. 18:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
14%
Klári el fogja számoltatni a fideszeseket, majd.
2022. ápr. 12. 18:46
 2/13 anonim ***** válasza:
31%
Természetesen a csalásra bizonyítékod is van amit adott esetben bíróság előtt érdemben be is tudsz mutatni
2022. ápr. 12. 18:49
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Mostmár a 2/3-hoz se kell, hogy csalljon a Fidesz. Már a belföldi szavazatokból összejött:)
2022. ápr. 12. 18:54
 4/13 anonim ***** válasza:
30%
A Fidesz maga a csalás, a becstelenség. Valószínűleg simán nyert volna a választási rendszernek köszönhetően, az agymosó médiafölénynek, közpénzkampánynak köszönhetően. De neki a választás napján is csalni kellett ahogy a csövön kifér, kit érdekel, hogy videózzák a láncszavazást, a buszoztatást, a kidobott szavazólapokat, bőven belefér. Ilyen a Fidesz. Ez a Fidesz!
2022. ápr. 12. 18:57
 5/13 felkelhetetle ***** válasza:
54%

Én is határontúli vagyok, miért lenne hihetetlen, hogy 95%-a arra, szavaz, aki 100 év után újra emberszámba vette őket? Nem szerbként, románként, ukránként, szlovákként hivatkoznak ránk mint az elődeik.

Jómagam a kutyákra szavaztam, de ha nem lettek volna akkor én is csont nélkül a Fideszre szavaznék, egy érvet nem tudsz mondani, hogy miért kellene nekem az ellenzékre szavaznom.

2022. ápr. 12. 18:58
 6/13 anonim ***** válasza:
24%

5

A mi farkunkkal vered a csalánt, te szégyen!

2022. ápr. 12. 19:02
 7/13 felkelhetetle ***** válasza:
59%

6

Ja ja ja, persze csúnya külhoniak tartják hatalmon a Fideszt, ha egy ilyen választási eredmény után is a külhoniakat okoljátok, akkor vannak bajok a fejekben úgy érzem...

2022. ápr. 12. 19:06
 8/13 mindentudó99 ***** válasza:
70%
Miért hihetetlen az a 95%?
2022. ápr. 12. 19:06
 9/13 anonim ***** válasza:
66%
A média és ezen keresztül a kampányok csak egy dolog a sok közül, ami az emberek pártszimpátiályát befolasolly.a Egy 54-34%-os gyözelmet már nem lehet pusztán ilyenekkel magyraázni, pláhe ugy, hogy a lakosság 75%-a már rendelkezik interhozzáféressevel, ahol azért mindekihez eljutnak az ellenzéki üzentek is
2022. ápr. 12. 19:10
 10/13 A kérdező kommentje:

2 te agyoniskolázott, az meg van, hogy nvb és rendőtség hatásköre lenne kivizsgálni?

Mivel eddig 1 eljárási cselekmény sem törtênt, így érdekükben áll takragatni, leplezni a tettet

Egyébként szövegértés? "Gyanús eset".

Ők módosították a választási tv-t úgy, hogy a levélszavazatokkal bármit meg lehet tenni. Nagyon nagyon gyanús, és minden egy felé mutat.

2022. ápr. 12. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!