Miért kell elcsalnia a fidesznek a választásokat?
Nem értem, hogy a határontúliak levelszavazata miert ennyire laza. Itthon majdnem dns vizsgalat is kell, hogy szavazhassak, a határontúliak meg bárhogy. Se pecsét, se semmi nem kell, ócska prolik szállítják a szavazatokat. Meg is lett sz eredménye, mar van egy gyanús eset, amivel kapcsolatban semmiféle előrelépés nem lesz. Pedig még bűncselekmény is megvalósulhatott.
Mi múlik 200.000 listás szabazaton? Idén először 1 mandátum. Egyebként meg kétlem, hogy 95%a a határon túliaknak a fideszre szavaznának... Nem véletlen a gyanús eset.
Én is határontúli vagyok, miért lenne hihetetlen, hogy 95%-a arra, szavaz, aki 100 év után újra emberszámba vette őket? Nem szerbként, románként, ukránként, szlovákként hivatkoznak ránk mint az elődeik.
Jómagam a kutyákra szavaztam, de ha nem lettek volna akkor én is csont nélkül a Fideszre szavaznék, egy érvet nem tudsz mondani, hogy miért kellene nekem az ellenzékre szavaznom.
5
A mi farkunkkal vered a csalánt, te szégyen!
6
Ja ja ja, persze csúnya külhoniak tartják hatalmon a Fideszt, ha egy ilyen választási eredmény után is a külhoniakat okoljátok, akkor vannak bajok a fejekben úgy érzem...
2 te agyoniskolázott, az meg van, hogy nvb és rendőtség hatásköre lenne kivizsgálni?
Mivel eddig 1 eljárási cselekmény sem törtênt, így érdekükben áll takragatni, leplezni a tettet
Egyébként szövegértés? "Gyanús eset".
Ők módosították a választási tv-t úgy, hogy a levélszavazatokkal bármit meg lehet tenni. Nagyon nagyon gyanús, és minden egy felé mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!