Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az osztrákok és mi miért nem...

Az osztrákok és mi miért nem engedjük ki az ukrán állampolgárokat ?

Figyelt kérdés

Valami olyasmit mondanak a hírek, hogy Ukrajna kéri az állampolgáraik és mi meg az osztrákok nem engedjük a frontra őket. Itt vannak mint menekült, ha jól tudom és most fogy az ember a fronton. Kellenek felderítőnek meg katonának. Ukrajna úgyis a mi háborúnk vívja. Örüljünk, hogy nem nekünk kell még menni. Miért nem engedjük el őket?

Ráadásul Ausztria az EU,NATO tag? Példát kéne mutatni. Összefogdosni az itt élő ukránok és küldeni a frontra. Legalább nem mi halunk meg nemde?

2023. szept. 12. 13:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Akibe szorult egy pici emberség, empátia, az nem toloncolja ki őket, csak azért mert a zselé azt mondja.
2023. szept. 12. 13:53
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
A többi majom azért toloncolná ki őket, hogy nyaljon az usá-nak.
2023. szept. 12. 13:57
 13/21 A kérdező kommentje:

"Szó sincs arról, hogy nem engedjük ki az ukrán állampolgárokat. Arról van szó, hogy NEM TOLONCOLJUK VISSZA a hadköteles ukrán állampolgárokat, ahogyan az az ukrán kormány szeretné"

Na hát pontosan ezt kellene. Ukrajna az anyaországuk igény tart az állampolgáraikra. Meg kell védetni velük a hazát. Minden ország pl Lengyelek is átadják állapolgáraikat a hazájuknak.

A hazát meg kell védeni. Ez a sorsuk. Ezt rendelte a karma.

2023. szept. 12. 14:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha ember vagy a talpadon, állj oda az ukránok elé, és mond a szemükbe, amit most így levezettél... Kíváncsi vagyok mennyire lesz hatásos.
2023. szept. 12. 14:28
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát, akkor nincs más hátra, indíts mozgalmat ami felhívja a Magyarországon tartózkodó ukránok figyelmét a karmájukra.

Azt még a teljesség kedvéért tegyük hozzá az eddigiekhez, hogy az 1951. évi genfi menekültügyi egyezmény tartalmazza a visszaküldés tilalmát bizonyos esetekben, ami azt jelenti, hogy a menekültet nem szabad olyan országba visszaküldeni, ahol az életét súlyos veszély fenyegeti. Magyarország 1989. március 1-én csatlakozott a genfi egyezményhez.

2023. szept. 12. 14:33
 16/21 A kérdező kommentje:

A ballibek szokták mondani, hogy hiteles amikor az orosz sportolókat kitíltják a versenyekről, mert miért nem tiltakoztak Putyinnal szemben. csajkovszkíj, az orosz művészet és irodalom egykori nagyjai is miért nem írtak tiltakozást anno, hogy ha lesz egy ilyen elnökük azért már előre is tiltakoznak

Na hát most így. Az ukránok akik eljöttek annak idején, amikor z az orosz polgárokat tankokkal csináltatta meg miért is nem tiltakoztak? Miért nem mondtak le az állampolgárságukról akkor? Eriggyenek csak harcolni szépen

2023. szept. 12. 14:37
 17/21 A kérdező kommentje:
Igazából engem az érdekel, hogy miért nem toloncoljuk vissza őket? És ausztria aki nyugati ország az miért nem?
2023. szept. 12. 14:51
 18/21 anonim ***** válasza:
Nyugaton eleve demokrácia van, szabadon eldöntheti az ukrán, hogy haza megy meghalni, vagy körbe röhögi inkább a zselét. A többség az utóbbit fogja választani.
2023. szept. 12. 14:57
 19/21 A kérdező kommentje:
18 Úgy tudom, hogy mindegyik nyugati ország kitoloncolja őket. Akkor mégsem igaz amit írtál. Mi és az osztrákok nem
2023. szept. 12. 15:14
 20/21 anonim ***** válasza:
Mert O1G nem szól bele a háborúba🤣🤣🤣 de ha a saját hadköteles embereit nem adja vissza akkor mégis beleszólásnak gondolom, az a baj a fidesz azt ugassa az egybites szavazóinak hogy nem szól bele stb stb még is bele van szólva mert nem vesz át gabonát,nem adfegyvert da munkát meg támogatásokat meg lakhatást azt igen ad az ide menekülő ukránoknak is akik milliós kocsikkal szaladgálnak nálunk,stb gondolkozzatok el ezen!
2023. szept. 12. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!