A fidesz miért pont Debrecent jelölte ki második fővárosnak?
Milyen adottságai vannak Debrecennek amelyekkel fel tudná venni a versenyt Budapesttel, vagy amelyek kiemelik más megyeszékhelyek közül?
Se hegye, se folyója, egy halmozottan hátrányos helyzetű régióban van. Maga a város is elég egyszerű, nagyon kicsi belvárossal másfél villamos vonallal és többnyire falusias hatalmas kiterjedésű kertesházas területtel. Az egész város körbe van véve termőföldekkel és iparterületekkel, kirándulóhely az zéró. Hogy lesz ebből második főváros?
Miért nem Szeged, Miskolc, Pécs vagy Győr lesz a fidesz második fővárosa?
Vagy kizárólag az a város jöhet szóba, ahol megfelelő szavazóbázisa is van a fidesznek? Esetleg ez az egész második fővárosozás is csak egy szokások fidesz pártpropaganda kamu amivel elterelik a jónép figyelmét?
Én egy véleményt mondtam el aminek nem kell egyezni a tiéddel, debrecen valóban szép hely és alkalmas rá hogy egy második központot töltsön be, ezzel segítve a pénzek jobb elosztását, (ha a NER lovagjai nem nyúlják le) te pedig mint mondtam Budapest határain kívűl életedben nem jártál a viszonyulásod alapján, attól hogy a sík kopár puszta közepén van nem kell lenézni,
Üdv : egy vidéki akit nyilván valóban lenézel mert ugye hülye vidék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!