Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a magyar ellenzék nem a...

Ha a magyar ellenzék nem a többségi társadalom érdekeit akarja képviselni akkor miért csodálkoznak hogy ellenzékben vannak ?

Figyelt kérdés

Attól lenne itt demokrácia ha az általuk favorizált kisebbségek érdekei mentén alakítanák a törvényeket ?

Most is ez megy csak egy másik kisebbség a NER érdekei szerint hozzák a törvényeket.

Ki és mikor akar a társadalom többségének az érdekében cselekedni ?

2023. szept. 8. 12:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
53%
9 - És ezzel a lehető legrosszabbul járt az egész osztály, hisz elvégre senki akarata nem teljesült, cserébe abból állt az osztálykirándulás, hogy utazgattak ide-oda 1 napra :D
2023. szept. 8. 13:03
 12/28 anonim ***** válasza:
36%
11, lehet, de igy igazságos.
2023. szept. 8. 13:08
 13/28 anonim ***** válasza:
47%

"20 mondjuk Balatonra akar menni"

Ez fantasy?

Mert akkor szerintem a Roxfortba akarnak menni.

2023. szept. 8. 13:08
 14/28 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon rossz példa a demokráciára.

Aki gazdag, viheti magániskolába a gyerekét, ott majd telik az Adriára, végül is hatalmas hátránya lenne a gyereknek, ha osztálykiránduláson nem jut el oda, az évi több külföldi nyaralás mellett:D

2023. szept. 8. 13:09
 15/28 A kérdező kommentje:
Ha visszatérünk az én példámra. 10-ből 8 ember nem támogatja a szabad fegyvertartást. Kettőnek akkor rettegésben kell élnie mert nem tudja megvédeni magát.
2023. szept. 8. 13:18
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt kimarad egy apróság: az, hogy az ellenzék a kevesek érdekét akarja erőltetni, az a kormánypárt párhuzamos valósága. Amit a Fidesz a magyarok érdekeként állít be, az alapvetően inkább a Fidesz érdeke.
2023. szept. 8. 13:44
 17/28 anonim ***** válasza:
30%
Istenem,most komolyan a helyszínekbe köttök bele? Legyen A helyszín B helyszín meg C, A-ra 20-an szavaznak, B-re meg C-re 5-5 diák, és mint írtam CSAk EGY utazásra van pénz, lehetőség, idő. Hova vinnéd kirándulni Őket? Miért kell kiforgatni a szavaimat és triviális dolgokkal terelni? Miért nehéz beismerni azt, hogy nyilván odamegy az osztály, ami a legtöbb szavazatot kapta? Ez így működik, ez a logikus.
2023. szept. 8. 13:49
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy meg amikor Én jártam suliba, örültünk, ha 2-3 nap volt az osztálykirándulás,abba utazással, ott alvással nehezen férne bele 3 teljesen eltérő helyszín. Balatonnal meg mi a baj? Szerintem egy szép hely, de persze, nyilván mivel magyar, ezért utálni, lenézni kell.
2023. szept. 8. 13:53
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

18, ugye azért az megvan, hogy egy iskola az nem egy demokratikus intézmény?

Alá-fölé rendeltség van.

2023. szept. 8. 13:59
 20/28 anonim ***** válasza:
35%

Az osztálykirándulásos példánál maradva: nyilván ilyenkor a Balatonra kell menni, mert ez a "mindenkinek legyen kicsit igaza" azt jelenti, hogy senkinek sem lesz, de cserébe 2x annyit szoptunk. Ugyanakkor ilyenkor az a 10 gyerek nyilván lobbizik és próbálja a többieket meggyőzni, hogy jó lenne az Adria, ez szintén teljesen normális a demokráciákban.

Visztont a valódi téma nem ez. Nálunk az van, hogy tanár folyamatosan azt tolja a diákoknak, hogy az Adrián megkéselnek a migránsok, az erdei táborban meg a torzlelkű lmbt aktivisták megerőszakolnak a bokorban. Közben a balatoni nyaraló amúgy a tanár úr sógoráé, és az osztály 3x annyit fizet, mint az Adrián.

És akkor az a 10 diák - akiknek jó része járt már az Adrián, meg az erdei táborban - próbálja meggyőzni a többieket, hogy halló, nem kóser a dolog. A tanár úr viszont súgdos a gyerekek fülébe, hogy látjátok, ti megmondtátok, mit akartok, de az úri fiúk leszarják a hozzátok hasonlókat, és csak azt fogadják el, ami nekik jó.

2023. szept. 8. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!