Mennyire kell hülyének lenni ahhoz hogy valaki még mindig elhigyje hogy a Mi Hazánk összejátszik a Fidesszel?
Nagyon sokan gyanusítják meg ezzel a Mi Hazánkat, de bizonyítékot még senki nem tudott mutatni, ellenben épp most bukott le Orbán hogy Ungár Péter testvérének a villájában nyaralt, miközben a Mi Hazánk szinte minden héten beleköp a NER levesébe (végrehajtó maffia lebuktatása, fúrt kutak ügye, napelemes változtatás visszavonása)
Akkor ki játszik össze kivel?
Sikerült jól kiforgatni :D
attól hogy egyetértenek bizonyos kérdésekben mivel 2 jobboldali pártról van szó (illetve egy valódi szélsőjobboldali és egy álnemzeti álkeresztény áljobboldali populista maffiaszervezet) így nem meglepő hogy egyetértenek pl a migrációval vagy az abortusszal vagy a melegjogokkal kapcsolatban (amiből persze a Fidesz szinte semmit nem tart be, csak kommunikációs szinten)
Viszont ezt úgy is ki lehetne forgatni hogy pl a vírushelyzetnél meg sok más kérdésben is pl baloldal is együtt szavazott a Fidesszel, most akkor a baloldali pártok is mind a Fidesz fiókpártjai? :D ez sokmindent megmagyarázna a baloldal gyenge szereplésével kapcsolatban, mert a gyakorlatban csak hasznos idiótaként funkcionálnak a Fidesz számára.
30
A több tucat esetből ennyire futotta?:D
aki nem értelmi fogyatékos az meg emlékszik ezekre!
Parancsolj, a teljesség igénye enélkül!
: [link]
Ezt 5 perc alatt dobtam össze..
És kedves kis adalék, ugyan ki az aki inkább kivonult, és ezzel a fideszt támogatta, mikor a végrehajtók megreformálásásról volt szavazás Toroczkai kezdeményezés miatt? [link]
Biztos a Mi Hazánk ott az aki a fidesz szekerét tolja?
Nem azok akik miatt a sokadik 2/3 ad jött össze? :D
"27: melyik Mi Hazánkos állításra nem tudtál még bizonyítékot találni? :D segítek ha elakadtál, tudom hogy nem egyszerű a mai világban tájékozódni 🤣"
🤣🤣🤣🤣🤣 ÁHÁHÁHÁHÁHÁH k#rva vicces volt a nevető emoji is jelzi mennyira ÁÁHÁHÁHÁH. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
El is felejtettem, hogy az oldal amivel aktuálisan szimpatizálsz annak minden bizonyítéka megkérdőjelezhetetlen és beton biztos (még ha az "lapos a Föld" szintű méretes f#szság is).
Legnagyobb konteó párt a Mi KisFalunk Mozgalom. Mire keressek rá amúgy, "disznófejű nagyurak bizonyíték újvilágrend"? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
"Ő csak elmagyarázza közérthetően hogy még a magadfajta fogalmatlan birka is össze tudja rakni :D nem véletlenül van már 200+ezer feliratozója 😉"
Látom te is rongyosra nézted őket a nagy angoloddal, csak ha hirtelen elkéne magyaráznod hogy mivel foglalkozik pl. egy BlackRock és nem a fogalmatlan birka Toroczkai Lackó módján, akkor hirtelen k#rva nagy lenne a baj. 😉😉😉😉😉
Az ilyen gyíkemberes Bill Gates, Zuckerberg titokban robot, hawaii tűz titkos kísérleti fegyver vót konteók engem angolul se érdekelnek, de kösz tesám. Eleve, ez a " persze csak ha nem okoz gondot az angol 😉"... Szerintem a középszinten angoltudás csak nálatok számít 2023-ban teljesítménynek.
El tudnám magyarázni csak itt felesleges energiapazarlás lenne ha úgyis csak a saját ostobaságodat hajtogatod 🤣
Ki lehet mindent forgatni, megpróbálni nevetségessé tenni bármilyen értelmes vitát azzal hogy a szélsőséges eseteket emeled ki (gyíkember, laposföld) de ez egy tipikus érvelési hiba, amivel csak a saját műveletlenségedet bizonyítod, mi meg jókat nevetünk 🤣
Majd rájössz ha eljön az idő hogy igazunk volt mindenben te meg csak lesni fogsz hogy mi történik körülötted, akkor majd jól jönnek a konteós ismerősök :D (Bár az is elég szürreális volt amilyen mértékben tűrtétek a lezárásokat és az oltásdiktarúrát)
még van időd felkészülni, sok sikert 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!