Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszeseknek mi bajuk a svéd...

Fideszeseknek mi bajuk a svéd NATO csatlakozással? Mi bajotok van a svédekkel?

Figyelt kérdés
Erősödne a katonai szövetség. Az a szövetség, amiben ti is tagok vagytok!
2023. szept. 8. 00:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Tehát, eddig nem kellett a Nato, eddig nem akartad vállalni a Nato által előírt kötelezettségeket. Most hogy esély van arra, hogy Oroszország megtámadjon rögtön a Nato szoknyája mögé akarsz bújni.

Gerinces és bátor vagy te Svédország :)

2023. szept. 8. 09:54
 12/15 anonim ***** válasza:
56%
Te szándékosan nem veszed figyelembe azokat a pontokat a mondandómból, amik nem az előítéleted igazolják?
2023. szept. 8. 10:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát nem gondoltam, hogy ezt el kell magyarázni, de ok:

1: semmi okom jó viszonyt ápolni Oroszországgal, hiszen a saját szövetségi rendszeremben közellenség lett

A nato csatlakozási törekvése miatt --> tehát most te is a natohoz akarsz csatlakozni hogy megőrizd a békét !?

2: semmi okom megbízni Oroszország békés céljaiban, hiszen éppen most rohant le egy szomszédos országot

A nato csatlakozási törekvése miatt --> tehát most te is a natohoz akarsz csatlakozni hogy megőrizd a békét !?

3: van ugyanakkor okom félteni a saját biztonságomat Oroszországtól

Ahogy írtam is korábban, Gerinces és bátor vagy.

4: van indokom is a NATO-csatlakozásra

Tehát, eddig nem kellett a Nato, eddig nem akartad vállalni a Nato által előírt kötelezettségeket. Most hogy esély van arra, hogy Oroszország megtámadjon rögtön a Nato szoknyája mögé akarsz bújni.

Csak olyan dolgokat írtál amik azt igazolják amiket le is írtam, ahogy korábban is írtam, nincsenek valós érveid.

további szép napot :)

2023. szept. 8. 10:27
 14/15 anonim ***** válasza:

"Tehát, eddig nem kellett a Nato, eddig nem akartad vállalni a Nato által előírt kötelezettségeket."

Inkább csak idézem magam újra: " ha kérelmezem a felvételemet, azt Oroszország ellenséges gesztusnak fogja tartani".

Nem a kötelezettségektől félek, hanem azt akarom elkerülni, hogy magamra haragítsam Oroszországot, mert jóban akarok vele lenni. Most viszont már beláttam, hogy nem is akarok vele jóban lenni, meg nem is számít semmit, hogy jóban vagyunk-e, mert nem bízom benne többet.

"Most hogy esély van arra, hogy Oroszország megtámadjon rögtön a Nato szoknyája mögé akarsz bújni."

Most attól függetlenül, ha nem kell a NATO védelme, amúgy mi a f.sznak lépne be bárki a NATO-ba? Ausztria sem tag, ahogy Svájc sem. Nem szorulnak rá.

"Csak olyan dolgokat írtál amik azt igazolják amiket le is írtam"

Nem, továbbra sem.

2023. szept. 8. 10:48
 15/15 anonim ***** válasza:

#13: Nem hinném, hogy Svédországnak problémája lett volna eddig is a kötelezettséggel. Egyszerűen csak megpróbálta nem fölöslegesen provokálni Oroszországot. Mivel nyilvánvalóvá vált, hogy Oroszországot nem kell provokálni, úgyis talál magának ürügyet az ellenségeskedésre ha akar, ezért Svédország újraértékelte a helyzetet.

Mit gondolsz, más országok miért csatlakoztak a NATO-hoz, jótékonykodásból? Nyilván mindenki azért, mert az országa biztonságát segíti elő. Ettől még a NATO-nak is ugyanúgy előnyös a svéd tagság. Ezt úgy szokták mondani, hogy kölcsönösen előnyös mindkét fél számára.

2023. szept. 8. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!