A debreceni lakosok kapnak esővíz gyűjtő tartályokat az akkumulátor gyártól,mert napi 40 ezer köbméter víz lesz az igénye az akku gyárnak... Erről mi a véleményetek vagy mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
Most válaszoljon minden fidesznyik s a 135 legbátrabb fidesz politikus és azok rokanai is és a normális emberek is!!2023. szept. 7. 15:14
1/35 anonim válasza:
Én visszaküldeném a gyárnak, hogy akkor ezekbe gyűjtsék azt a vizet amit fel akarnak használni.
Amúgy meg majd figyeld a jövő évi választási eredményeket, hogy kire szavaz Debrecen népe.
2/35 anonim válasza:
Ha 10 évvel ezelőtt olvastam volna ilyesmiről, azt mondtam volna, hogy ez valahol a Balkánon lehet, nem egy EUs országba, pláne nem nálunk, mert egy ilyet tuti nem birna ki egy kormány se. Ma meg sirva röhögök ezen az országon, hogy még ez se?!
3/35 A kérdező kommentje:
Kicsit kib*szottul sokallom azt a napi ismétlem napi 40 ezer m³ vizet. Az 40 ezer szer 100 liter víz az szerintem nagyon nagyon nem kevés. Hát ha ezek után is a fideszre szavaznak akkor megérdemlik a sorsukat. Mert azt mondom legyen valaki hülye áldásom rá de ennyire nem lehet senki hogy ne fogja fel miket és milyen sok mindent elvesznek tőle is meg a magyaroktól az összestől kivétel nélkül..
2023. szept. 7. 15:26
4/35 A kérdező kommentje:
*40 ezer szer 1000 liter
2023. szept. 7. 15:27
5/35 anonim válasza:
Megérdemli, megérdemli, csak közben meg az ország fog beledögleni az aszályba, amit ezek okoznak, mindenki, politikai hovatartozás nélkül fogja érezni, vagy majd külföldről lesz behozva az ivóviz, amit a mostanihoz képest, majd olyan 100x áron tudsz majd megvenni.
7/35 anonim válasza:
A Tisza átlagos vízhozama Szegednél 800 m3/s, vagyis kb 50 másodperc alatt folyik át 40 ezer köbméter.
Viszont Debrecenben és a környékén egyetlen ilyen folyó sincs.
8/35 A kérdező kommentje:
Úgy látom eltűntek és kiöregedtek az igazvérű magyarok mert ha most is lennének akkor bizony a fidesz banda már réges rég megnyúzva lógnának. Hazánk nagyjai biztos hogy forognak a sírjukban hogy mivé lett ez az ország..
2023. szept. 7. 15:49
9/35 hollófernyiges válasza:
Ez nagyjából annyi, mint amennyit az egész város felhasznál. Az utánpótlás kb 90 ezer köbméter, vagyis passzentosan elég a gyárnak és a városnak is, csak kérdés hogy mi lesz ha jön még egy olyan aszály, mint tavaly nyáron.
10/35 anonim válasza:
40 ezer darab 1 m3-es IBC tartály mérete. Hát nem tudom milyen csövön lehet ennyi vizet oda szállítani. Nekem túl soknak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!