Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az itt lévő liberálisok nagy...

Az itt lévő liberálisok nagy része fasiszta?

Figyelt kérdés

Pontosabban nem is fasiszta, de a fasizmus eszközeit használja. Legalábbis amikor valakinek ellenkező véleménye van valamiről, ezen az oldalon jellemző hogy a Magukat a nagy és haladó liberálisoknak mondók akik állítólag a szabadvéleménynyilvánítás, szólásszabadság és mások elfogadása mellett kardoskodnak mégis Ők azok akik lefasiztáznak, náciznak, homofóboznak, fideSSzeseznek mindenkit, és ezeket kiegészítik még az ostoba, hülye jelzőkkel is, csak mert valamiben máshogy gondolkodnak, mint Ők és más véleményen vannak. Nem pont Nekik kéne legjobban tisztelni mások véleményét, ha már pont az Ő eszméik ezek? Én liberálisnak, legalábbis konzervatívabb liberálisnak tartom Magamat, soha nem szavaztam a Fideszre, véleményem szerint is korruptak, önzőek, undorító propagandát tolnak, mégis ha csak 1-2 gondolattal vagy valami aprósággal egyetértek a Fidesszel egyből putyinista fideszbérenc vagyok. Annyira két bites gondolkozás jellemző Rájuk... Szerintük az Élet az fekete és fehér lehet csak. De akkor miért nevezik Magukat liberálisnak, ha igazából csak a saját véleményük számít, a másik érveléseit ignorálják, bagatelizálják, kigúnyolják a másvéleményt vallót? Ők csak szimplán rendszerellenesek eszmék nélkül, egyszerű opportunisták, akiknek mindegy, hogy éppen egy jobb oldali vagy éppen egy baloldali van fent hatalmon, Magukat az ellenzék oldalára sorolják és csak köpködnitudnak.

Miért nem veszik észre, hogy ez a fajta megosztottság egyedül a politikusoknak kedvez? A politikus érdeke, hogy feldarabolja a Népet. Egy fidesz szavazónak is ugyanannyiba kerül a kenyér a boltban, mint egy DK szavazónak. Lehetnek ellentétes véleményen az Emberek, mert arra szükség is van, hogy több oldalról meg tudjuk vizsgálni a dolgokat, de amíg mindenki szemellenzővel csak előre néz és csak a saját oldalát fogadja el a többit ellenségnek tekinti, addig a Nép egésze vak lesz. Múltkor jobban megfogalmaztam, csak volt pár végtelenül okos Moderátor aki törölte a kérdésemet.

Szóval a kérdés adott. Az itt lévő liberális tábornak egy jelentős részének csak szerintem nincs semmi köze a liberalizmus elfogadó eszméjéhez?

중재자 멍청하고 게으르다.

FideSSz bérencezés 3.....2......1.....

2023. szept. 7. 10:10
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

"

Mit fogadjak el, azt hogy az adóm 80%-át ellopják és nyomorba döntik az országot?

Ha itt minden faszán menne, jó lenne az egészségügy, az oktatás és nem lennének lefojtva a bérek, felőlem orbán strómanja úszkálhatna 30 milliárdos yachton.

De mivel az én és a te adódból van a yacht, neked is el kellene gondolkodni a rendszeren ha az IQ-d meghaladná az 50-et."

Nem tudom elolvastad-e, de írtam, hogy tisztában vagyok azzal, hogy korruptak, gerinctelenek, önzőek, nem is szavaztam soha a Fideszre, el kéne Őket törvényesen és igazságosan számoltatni és büntetni. Ettől függetlenül, ha mondjuk az akkumulátorgyárakkal kapcsolatban említek pár pozitív dolgot, ami szerintem pro, egyből az van, hogy fideSSz bérenc troll kommentelő vagyok akit megvettek krumplival. És látod, te is ilyen vagy, nem is ismersz, nem tudsz Rólam semmit, csak esetleg kicsit más véleményen vagyok, mint Te, már kijelented Rólam, hogy 50-et sem haladja meg az intelligenciám? Ez a másik elfogadása és tisztelete?

"Fasiszták számrazás alapján gyűlölnek mindenkit, egy liberális azt gyűlöli max, aki igy tesz, egyszerűen agyrém lett ez az ideológiai katyvasz, ami ebben az országban megy. Mégis, hogy lehet egy liberálist, aki az emberi jogokért és az egyenlőségért kűzd, lefasisztázni?"

Elolvastad értelmesen a kérdést? Én Magamat is liberálisnak vallom, és külön tudom választani a liberalizmust a fasizmustól. Én PONT azt mondom/írom, hogy azoknak a nagy része akik ITT liberálisnak mondják/írják Magukat, azoknak semmi közük nincs a liberalizmushoz, utálnak mindent és mindenkit akik nem az Ő véleményükön vannak. Ezek szerinted liberalisták?

2023. szept. 7. 10:27
 12/35 A kérdező kommentje:

"

5# Azaz, egyik napról a másikra leszek globalista, lippsi, fasiszta, náci... :D"

Ezzel Én is így vagyok, nem említettem az ellenkező oldalt, vagyis a Fidesznek ezt a fajta "keménymagját" de ott meg ha valami jót írok MZP-ről vagy elismerem Zelenszkij pár dolgát, egyből ostoba megvezetett dollárbaloldai lipsi vagyok. Csak amíg az az oldal alapból konzervatívabb Tőlük ez valamelyest érthető reakció, nem szép reakció, de kb ezt várom, de egy Magát liberális, haladó, másokat elfogadó és véleményüket tisztelő gondolkodású Embertől kapom meg az ilyen jelzőket, az kicsit ellentmondásos az általa hangoztatott eszmékkel.

2023. szept. 7. 10:31
 13/35 A kérdező kommentje:

"Az a jó ember, aki a liberálisoknak túl fasiszta, a fasisztáknak meg túl liberális."

Ebben van némi igazság.

2023. szept. 7. 10:32
 14/35 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, zsidó, cigány, meleg, muszlim emberek millióit irtották ki, fasiszta indittatásból a második világháború alatt. Komolyan gondolod, hogy ma egy liberális embert ezzel össze tudsz mosni? Vagy direkt akarsz másokat megbántani?
2023. szept. 7. 10:38
 15/35 A kérdező kommentje:

"Kérdező, zsidó, cigány, meleg, muszlim emberek millióit irtották ki, fasiszta indittatásból a második világháború alatt. Komolyan gondolod, hogy ma egy liberális embert ezzel össze tudsz mosni? Vagy direkt akarsz másokat megbántani?"

"Pontosabban nem is fasiszta, de a fasizmus eszközeit használja." Első mondatom a kérdés alatt.

És hozzászólásban is többször említettem már, hogy ezeket NEM tartom liberálisnak, Ők mondják Magukra a liberális jelzőt, miközben a fasizmus egyik eszközét, a mások véleményének elnyomását, eltiprását használják.

Szerinted egy liberális elintézhet annyival egy vitát egy fidesz szavazóval, hogy "Te ostoba fideszes, nincs 50 iq-d sem!"? Vagy az aki tényleg liberális az meghallgatja a Fidesz szavazó véleményét, végiggondolja, ha úgy van, igazat is ad a másiknak, ha az egy normális érvvel hozakodik elő?

Liberalizmus az egyenlőségről szól. Te például egyenlőnek tartod Magad egy Fidesz szavazóval? Vagy Te Magadat okosabbnak gondolod, a Fidesz szavazó meg csak egy hülye lehet szerinted?

2023. szept. 7. 10:48
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Engem rohadtul nem érdekel, hogy ki, hogy zár le a vitát, vagy, hogy nem, sőt mások elvárásai sem érdekelnek különösebben, liberálisként, viszont mélyen sért, amikor ilyen nettó hazugsággal támad be elveket valaki és direkt kever történelmileg igazolt és létező fogalmakat.
2023. szept. 7. 10:53
 17/35 anonim ***** válasza:
15%

3#

"Ja csak a fideszesek szerint aki nem hajol meg a párt előtt az liberális."

Ja, a baloldaliak szerint meg aki ellent mer mondani egy baloldalinak, annak orbán a gazdája.

Én is megkaptam, mert merészeltem egyszer írni egy baloldali ismerősöm posztjához (mégcsak nem is saját cikk), hogy Nápoly nem nugyat, inkább dél. Valóban délnyugat, de azért olaszországot inkább déleurópának mondanám.

Ne tudd meg, hogy meg lettem gágogva, holott sosem volt közöm a fideszhez, még az országban is csak az első fidesz kormány idején éltem.

A buta ember mindegyik oldalon buta marad.

2023. szept. 7. 10:54
 18/35 A kérdező kommentje:

"

Vége a nyáriszünetnek, beindult a megafonos troll akadémia is."

Na, kb pont erről beszéltem. Más véleményen vagyok, mint Te, és Te már egyből trollnak nevezel, fideszesnek, miközben még a kérdésemben is leírtam, hogy semmi közöm a Fideszhez és hogy tisztán látom, hogy korruptak, csalók, önzőek, de látom idáig már nem sikerült elolvasnod.

Egyenlőnek tartasz Magaddal? Ugyanannyit ér az Én véleményem a Szemedben, mint a sajátod? Vagy csak elintézel annyival, hogy egy ostoba fidesz troll vagyok? Ez lenne a liberalizmus szerinted? Vagy szerinted a liberalizmus eszméje az elfogadásról és az egyenlőségről, csak addig tart, ameddig az általad preferált Emberek elfogadásáról szól, amint az ellenkező oldalt is el kéne fogadni és tisztelni, az már nem megy?

Amúgy meg 29 ablakosként nem kifejezetten befolyásol a nyáriszünet vége, max annyiban, hogy kevesebb a hely a vonaton.

2023. szept. 7. 10:56
 19/35 A kérdező kommentje:

"Engem rohadtul nem érdekel, hogy ki, hogy zár le a vitát, vagy, hogy nem, sőt mások elvárásai sem érdekelnek különösebben, liberálisként, viszont mélyen sért, amikor ilyen nettó hazugsággal támad be elveket valaki és direkt kever történelmileg igazolt és létező fogalmakat."

Na jó.. kezdem azt érezni, hogy Te csak szivatsz. Vagy Te tényleg nem érted meg, hogy most direkt nagy betűkkel írom, hogy talán jobban lásd: SZERINTEM SEM EGYENLŐ A FASIZMUS ÉS A LIBERALIZMUS, KÉT KÜLÖNBÖZŐ ESZME, EGYMÁSNAK ELLENTÉTEI, VISZONT AZT VESZEM ÉSZRE, HOGY AZ ITTENI MAGUKAT LIBERÁLISNAK MONDÓ EMBEREK JELENTŐS RÉSZE NEM LIBERÁLIS GONDOLKOZÁSÚ, CSAK ANNAK MONDJA MAGÁT, ÉS INKÁBB A GYŰLÖLET VAN BENNE, MÁSOK VÉLEMÉNYÉNEK ELNYOMÁSA, AMI INKÁBB FASISZTA JELLEMVONÁS, MINT SEM LIBERALISTA. AKI LIBERÁLIS AZ NEM NYOMJA EL ÉS BAGATELIZÁLJA MÁSOK VÉLEMÉNYÉT, NEM SÉRTEGET, SZEMÉLYESKEDIK ISMERETLENÜL CSAK MERT A MÁSIK ELLENTÉTES VÉLEMÉNYEN VAN. ELFOGADÓ, ÉSZÉRVEKKEL MEGGYŐZHETŐ. Remélem így már érted, hogy szerintem sem egyenlő a fasizmus a liberalizmussal. Én nem hiszem el komolyan, hogy ennyire szájba kell valamit rágni...

2023. szept. 7. 11:01
 20/35 A kérdező kommentje:

"3#

"Ja csak a fideszesek szerint aki nem hajol meg a párt előtt az liberális."

Ja, a baloldaliak szerint meg aki ellent mer mondani egy baloldalinak, annak orbán a gazdája.

Én is megkaptam, mert merészeltem egyszer írni egy baloldali ismerősöm posztjához (mégcsak nem is saját cikk), hogy Nápoly nem nugyat, inkább dél. Valóban délnyugat, de azért olaszországot inkább déleurópának mondanám.

Ne tudd meg, hogy meg lettem gágogva, holott sosem volt közöm a fideszhez, még az országban is csak az első fidesz kormány idején éltem.

A buta ember mindegyik oldalon buta marad."

Pontosan erről beszélek. És Te is egyből 3 leszavazást kaptál.

2023. szept. 7. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!