Júliusban 8%-al kevesebbet vásároltak a Magyarok, az üzemanyag 20,5%-al zuhantak a bevzonkutak forgalma, ilyen az amikor jó lét van Magyarországon?
Hagyjuk már ezt a mindenki szórja a pénzt, meg üdül! Volt olyan évem, hogy egy doboz carte d'or fagyi volt a "nyaralásom"
Ennyi luxust tudtam megengedni magamnak az egész nyáron és akkor is azt hallgattam, hogy mindenki nyaral. Nem nyaral mindenki mindig. Nagyon is sok ember van, akik egy strandbelépőt nem tudnak kifizetni egy 4 tagú családnak, nemhogy eljutni odáig, mert autó nincs, mert pénz se lenne fenntartani, a busz meg szintén pénzbe kerül. Rengeteg gyerek akkor jut el kirándulni, ha valami pályázaton nyer az osztály pénzt. A buszon hallgattam, ahogy két nő beszélget erről. Panaszkodott az egyik, hogy a gyereknek venni kell egy pizsamát, meg pár cuccot a kirándulásra. Először néztem is, hogy otthon nincs semmije? Aztán rájöttem, hogy valószínűleg olyan nincs, ami az osztálytársak előtt vállalható.
Közben a gazdasági "növekedés" is mínuszban van, és a Forint is már megint az egekben.
Szóval, Magyarország még mindig előre megy és nem hátra, és még mindig tagadja az Orbán rezsim a recessziót, miközben hitelért kuncsorog a hanyatló Nyugat és a fejlődő Kelet felé is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!