Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire gáz, amikor a felvilá...

Mennyire gáz, amikor a felvilágosult, 21. századi nyugati gondolkodású liberális elkezd cigányozni?

Figyelt kérdés
Annyira viccesek szoktak az ilyen szituk lenni. :)
2023. szept. 6. 15:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért érzed magad feljogosítva arra, hogy engem ilyen hangnemben minősítgess, de azért egy épkézláb magyarázatot adhatnál rá.

"Az elborult elméd melyik szegletéből pattant ki az a zöldség hogy azok a "magukat "baloldali"-nak címkéző emberkék a szolidárisabb, humánusabb, szociálisabb oldalt képviselik" ugyan azok akik " amint azonban Orbán a téma, simán leállnak alpári módon cigányozni."

Onnan tudom, hogy mindkettő az ő szájukból hangzik el. Ez elég kézenfekvő válaszlehetőség, nem? :)

"Egyáltalán kik ezek az emberek? Konkrétan?"

Olyan hétköznapi emberek a kommentszekcióból, az utcáról, stb. mint te meg én.

"Milyen vizsgálati halmazból dolgozol?"

Mi bajod van?...

"Tudom rengetegszer eljáratott közhely, de ez könyvtári definíciója az egybitességnek. Na legyél már ennyire papucsállatka."

Ez egy tökéletes szöveg önbiztató monológnak. Ajánlom gyakorlásra.

2023. szept. 6. 22:44
 12/12 Dzsonszi ***** válasza:

Nekem is van jó pár "liberális" ismerősöm, akik állandóan védik a cigányságot, volt olyan, amikor láttuk hogy a rendőrök csukják le őket, mert lopták a fát és még elkezdte őket sajnálni, hogy nem ők tehetnek róla, hanem mert ki vannak szorítva meg így szegény cigányok úgy szegény cigányok, nincs cigánybűnözés stb.

Aztán ment a TV-ben Orbánról valami azt megszólal ugyanez a csávó, hogy nyaktalan cigány :D :D Na mondom ilyenkor hol van az, hogy ne cigányozzunk...sehol

2023. szept. 7. 07:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!