Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valójában mennyire tehető az...

Valójában mennyire tehető az oroszok által megbecstelenített nők száma?

Figyelt kérdés

Olvastam egy könyvet miszerint az 1944-45-ös Budapest ostromár követően a ruszkik töméntelen mennyiségű nőt erőszakoltak meg, fiatal korúakat, idős öregasszonyokat és terhes nőket is. Igazából mindegy volt nekik, csak nő legyen. Arra is kitért a könyv, hogy ebből fakadóan élhet ma egy akár több százezres generáció, akik orosz apától származhatnak.

Persze, erről pontos számokat nyilván nem lehet tudni, mivel az íly módon megbecstelenített általában nem dicsekedtek el a történtekkel, hanem hallgattak felőle és megszülték az így fogant gyerekeket.

Kíváncsi vagyok, hogy ezek a gyerekek mennyire tudhatják, hogy hogyan fogantak, illetve kitől származnak, milyen szülő-gyerek kapcsolatban nőhettek fel, bár feltételezem, hogy nem a legnagyobb szeretetben lettek felnevelve... Tudtok az ilyen gyerekekről valamit?

2023. szept. 6. 15:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%
Nagyanyám elmondása alapján -a mi városunkon, úgy, ahogy, de végigmentek- és az itteni kommentek alapján, baromi magas lehet ez a szám.
2023. szept. 6. 15:18
 2/12 anonim ***** válasza:
33%
Nagyanyám szerint - vidéki város, megyeszékhely most - gyakorlatilag nem volt ilyen, egy esetröl tudtak, ott az elkövetö katonát kivégezték
2023. szept. 6. 15:21
 3/12 Koplárovics Béci ***** válasza:
78%

"az itteni kommentek alapján"

És az itteni kommentek azok aztán mérvadóak...

2023. szept. 6. 15:22
 4/12 anonim ***** válasza:
25%
Zérus.
2023. szept. 6. 15:26
 5/12 anonim ***** válasza:
41%
Jól látod kérdező. Rengeteg orosz felmenővel rendelkező "magyar" van hazánkban. Ők a moszkovita fideszesek.
2023. szept. 6. 15:27
 6/12 anonim ***** válasza:
2%

"Rengeteg orosz felmenővel rendelkező "magyar" van hazánkban."

Kamu.

2023. szept. 6. 15:32
 7/12 anonim ***** válasza:
38%

Volt egy dokumentumfilm, mely szerint mindkét oldalon voltak megerőszakolások, csak a ruszkiknál jóval nagyobb volt az arány és náluk nem volt büntetés, sőt többnyire úgy voltak vele, hogy az ellenség ezt érdemelte.

A masik oldalon is ritkán, inkább csak "ejnye-bejnye".

Voltak becsült számok Németországról -ha jól rémlik- olyan 40-50-szeres volt a ruszkik által elkövetett esetek száma.

2023. szept. 6. 15:36
 8/12 anonim ***** válasza:
50%

#6 Miért lenne kamu?

Oroszok elvetették magjaikat... igaz erőszakosan, de hát ez az ő kultúrájuk.

2023. szept. 6. 15:36
 9/12 anonim ***** válasza:
94%

Van több szakirodalom, egyre inkább lehet kutatni, viszont nagyon nehezen lehet ezt megbecsülni, ugyanis nyilván statisztikai adatok erről nincsenek. A személyes beszámolók is eltérőek: van, ahol több áldozat volt, de van, ahol nem.

A születési számok alakulásából, a művi terhességmegszakításokból, a nemi betegségek arányából lehet nagyjából következtetni. Olyan 200 ezer körülre szokták becsülni, de mint írtam, csak következtetni lehet a számra.

Két szakirodalmat javaslok a témában:

- Pető Andrea: Elmondani az elmondhatatlant

- Elhallgatva (tanulmánykötet)

Születtek gyerekek a nemi erőszakból, de a legnagyobb elhallgatás mellett, én azon sem lennék meglepve, hogy sokan nem tudták, hogy ki az igazi biológiai apjuk. Ezeknek a megerőszakolt nőknek évtizedekig nem lehetett beszélniük a traumáikról. Egyrészt ez régen szégyen volt, másrészt a kommunista rendszer is hallgatásra kényszerítette őket, hiszen a baráti felszabadító Vörös Hadsereg nem csinálhatott semmi rosszat.

2023. szept. 6. 15:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Illetve pontosítsuk úgy, hogy a szovjetek által megerőszakolt nők, mert nem csak oroszok voltak.

Én magam olvastam olyan megerőszakolt nő beszámolóját, ahol mongoloid típusúnak írta le a katonát. A szovjet hadsereg ugyebár elég sok nemzetiségből állt össze.

2023. szept. 6. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!