Tényleg mondott ilyet a kormányunk hogy a 1995 után szuletetteknek már nem tudja garantálni hogy egyáltalán lesz öregségi nyugdíj?
OTP bankban voltam ügyet intézni és ajánlott nyugdijbiztositast és önkéntes maganynyugdij számlát az ugyintezo hölgy
O mondta nekem ezt hogy ő úgy tudja 95 után születettek lehet már nem kapnak semmit. szóval hiába van 38 évem a nyugdíjas korszakomig már most el kéne kezdeni felrerakni.
Ezt hol halotta ez a hölgy?
Vagy csak át akart verni ?
10# csak ott a dilemma most mire gyűjtsek van gyerekem van babakotvenye inkább gyűjtök neki legyen pénze mikor kirepul otthonról.
Vagy lakásra is gyűjtenem kéne vagy csak örökségre építsek és ha nem kapok semmit?
A nyugdíj nekem olyan távoli meg a világ is olyan bizonytalan. 38 évre előre érdemes önként fizetni valamit?
Mutoga az ugyintezo hölgy ha most elkezdem fizetni 12 e forintot havonta 65 éves koromra 45 millió lesz .
😀de az addigra mennyit fog érni?
Meglehetne csak annyira bizonytalannak érzem a jövőt egyáltalán nem vagyok biztos hogy bármit is visszakapok a penzembol.
38 évre előre az OTP se tud garantálni semmit
16# merre én nyugdíjba megyek lesz 2 forradalom meg 1 háború.
Mit csinálok ha a következő hatalom csak úgy államosítja vagy ki tudja mi.ennyi idő alatt boven ki fognak találni hulyesegeket.
Ilyen hosszútávon maximum arany lenne biztonságos szerintem vagy ezüst platina gyémánt.vagy a ritka foldfemek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!