Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg mondott ilyet a...

Tényleg mondott ilyet a kormányunk hogy a 1995 után szuletetteknek már nem tudja garantálni hogy egyáltalán lesz öregségi nyugdíj?

Figyelt kérdés

OTP bankban voltam ügyet intézni és ajánlott nyugdijbiztositast és önkéntes maganynyugdij számlát az ugyintezo hölgy

O mondta nekem ezt hogy ő úgy tudja 95 után születettek lehet már nem kapnak semmit. szóval hiába van 38 évem a nyugdíjas korszakomig már most el kéne kezdeni felrerakni.

Ezt hol halotta ez a hölgy?

Vagy csak át akart verni ?

2023. szept. 6. 13:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10# csak ott a dilemma most mire gyűjtsek van gyerekem van babakotvenye inkább gyűjtök neki legyen pénze mikor kirepul otthonról.

Vagy lakásra is gyűjtenem kéne vagy csak örökségre építsek és ha nem kapok semmit?

A nyugdíj nekem olyan távoli meg a világ is olyan bizonytalan. 38 évre előre érdemes önként fizetni valamit?

Mutoga az ugyintezo hölgy ha most elkezdem fizetni 12 e forintot havonta 65 éves koromra 45 millió lesz .

😀de az addigra mennyit fog érni?

2023. szept. 6. 14:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Ne mérted. Mégis mit garantáljon egy akkor majd 100 éves ember? Ő a maiaknak se tud garantálni semmit, hiszen kényszeresen rabol ki mindenkit. Ha neki adnák a FED teljes vagyonát, akkor is folytatná.
2023. szept. 6. 14:52
 13/17 anonim ***** válasza:
11# Attól, hogy van külön a gyermeked számára, saját részedre is különíthetsz el egy megtakarítási számlára.
2023. szept. 6. 14:57
 14/17 A kérdező kommentje:

Meglehetne csak annyira bizonytalannak érzem a jövőt egyáltalán nem vagyok biztos hogy bármit is visszakapok a penzembol.

38 évre előre az OTP se tud garantálni semmit

2023. szept. 6. 15:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem, ez is csak egy a sok hazugság közül.
2023. szept. 6. 18:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen már most sem garantált, mert a tákolmány kimondja, hogy a nyugdíj nem jár, csak adHATó. A járulékot (pardon, adót) azért persze beszedik rá. Akárhogy is folytatódjék ez a fideszes ámokfutás, az a legbiztosabb, ha elkezdesz félretenni, csak persze nem forintban.
2023. szept. 6. 18:33
 17/17 A kérdező kommentje:

16# merre én nyugdíjba megyek lesz 2 forradalom meg 1 háború.

Mit csinálok ha a következő hatalom csak úgy államosítja vagy ki tudja mi.ennyi idő alatt boven ki fognak találni hulyesegeket.

Ilyen hosszútávon maximum arany lenne biztonságos szerintem vagy ezüst platina gyémánt.vagy a ritka foldfemek.

2023. szept. 6. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!