Ha a fidesz média hazudik és orosz párti, akkor mégis miért hoz le olyan híreket, ami az ellenkezőjét bizonyítja?
"Összecsapott a legendás ukrán HIMARS-rendszer az orosz Gradokkal – Itt van az eredmény"
Ott bukik ki a történet, hogy baloldal. Nincs ilyen, hogy baloldal.
Nem tudom, hogy ki hazudik, de a portfolio impressziumában nem szerepel Csányi Sándor, mint tulajdonos.
Bán Zoltánról meg, bármennyire is próbáltam utána járni, se sikerült kideriteni, hogy NERtárs lenne.
31.
"Ott bukik ki a történet, hogy baloldal"
Ostobaság!
Akkor milyen elnevezést használsz helyette?
Linkelj már be bármit, ami igazolja, hogy nem ner média .
segitek:
www.google.hu - portfolió impresszium.
egyből megtaláltam parancsolgatás nélkül is.
33.
Te hány éves vagy ?
Ne kelljen már óvodás szinten vitatkozni!
Halmaz az az ellenzék, (de nem a teljes ellenzék) bal oldal az azon belüli balliberális tömb!
Ennrk milyen más nevet adnál?
Ellenzéknek hivnám.
Én baloldali liberális emberként nem találok pártot magamnak, akik, az én elveimet képviselik, aki balildali és liberális lenne. Szóval, vagy én nem vagyok baloldali és liberális, vagy azok a pártok, akik az ELLENZÉKET alkotják.
"Szóval, vagy én nem vagyok baloldali és liberális, vagy azok a pártok, akik az ELLENZÉKET alkotják."
Az utóbbi állja meg a helyét.
36.
Te menthetetlen vagy megragadtál 5 éves szinten! Javasolnám a tini rovatba irkálj köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!