Ellenzéki vagy Fidesz párti vagy?
Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 18:12
A kérdező szavazást indított:
Fideszes
Ellenzéki
37 szavazat
2/14 anonim válasza:
Az ellenzék nem szimpi mert az elveikkel nem értek egyet, a Fidesz nem szimpi mert Unió ellenes , és állandóan szidja az ellenzéket stb.
3/14 anonim válasza:
Kik vannak éppen többségben a GyiK-on? Ha a Fideszesek, akkor természetesen Fideszes vagyok, mert akkor fel lesznek értékelve a válaszaim, ha ellenzékiek, akkor ellenzéki, mert akkor úgy lesznek fel értékelve a válaszaim.
...
De lehet, hogy amiért ezt megírtam, így is, úgy is le leszek értékelve, köszi.
4/14 anonim válasza:
Nem vagyok fideszes, de magát Orbán Viktort kedvelem. Nem értek mindenben egyet vele, de nagy kaliberű vezetőnek tartom.
5/14 DK-s válasza:
#3-nak:
Pontosan ezért nézem le, és veszem általában semmibe azokat, akik név nélkül irkálnak.
8/14 anonim válasza:
A kormányhoz képest egyértelműen ellenzéki, de a jelenlegi ellenzékkel sem azonosulok semmilyen szinten.
9/14 anonim válasza:
Nagy kaliberű?? Egy vitaműsorba nem mer kiállni. Minden nyilvános szereplésén hermetikusan lezárják a környéket, nehogy bárki a környezetébe férkőzzön, aki nem szimpatizál vele. Mindezt egy olyan országban, ahol állítólag a többség mellette áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!