Pesty László az interjúk alatt ittas állapotban van mostanában, vagy csak ilyen a beszédstílusa? Én nem tudom már eldönteni.
Pár videó:
https://www.youtube.com/watch?v=_-dWi5VCCXs
https://www.youtube.com/watch?v=oNEgNczl510
Bár nem ritkaság egyáltalán, hogy valaki élete utolsó bekarmolását megejtve X évtizede lazán szinten tart, azért Pesty körül túl sokan mondják, hogy marhára ilyen, akárhány évtizede ilyen, mindig is ilyen volt... Bele kéne állni a szélárnyékába, miközben lövi a slamet lángoló tekintettel, már ha van még neki olyan. És még ha érzed az acetonos összetéveszthetetlent, akkor is jó lenne tudni, hol tart diabétesszel, mert ugye az is tud ilyet, ha kissé félvállról veszi az adagolást és az étkezést az arc.
Szerintem ilyen kb veleszületetten, és még rá is tol egy lazaságot. Az, hogy részeg hülyéhez hasonlóan asszociálgat és fogalmazgat, ne tévesszen meg, elég nagy energiákat el tud szipolyozni a folyamatos kognitív disszonancia, amit egy viszonylag élesen látó, viszonylag jó érzésű ember cipelhet élete minden pillanatában elhivatott fideszhívőként, a szó valláskárosult értelmében.
Mielőtt megkérdeznéd: igen, szerintem is csak egy közepesen sikerülni látszó 5D sakk manőver a bizonytalanok visszahódítására az önkormányzati választásokra, talán egy kis habbal a tortán: hátha feltizedelik a degenerált állat nevére írt birodalmat, és hátha rátermett, a tényleges versenypiacokon is virágzó üzletet vezető arcok fogják kezelni a nemzethy vagyont. Ami azért jó, mert a növekedésből jut lepattanó a valódi hazai vállalkozásoknak, tehát a nem hazaárulóknak, és rengeteg tényleges, tisztességes bért nyújtó munkahely lenne fenntartható, főleg ha a pénzcsap megnyittatik, például mivel látják, hogy előkerült az emberi tartás hungerisztánban valahogy végre. Ezt a hülyét idézve: legyél te az első fecske, vagy értve a mondandóját: legyünk mind az első fecskék - valahogy.
Merthogy az a weboldal, ahol gyűjtik a bizonyítékokat a rákként és orkként aposztrofált "jelenségek" ellen, az vagy az általa deklarált céllal gyűjtöget, vagy nem. Ha tudomásod lenne bárkiről, aki infót gyűjt nekik, mondd már neki, hogy ne fake google mailről küldje be, hanem ott a ProtonMail rendkívül régóta, ahonnan pl egy innen nagyon távoli, fizetős VPN-en át úgy, hogy eleve TOR a kiindulás, talán szépen lehet lökdösni a bizonyítékokat nem csak nekik, hanem az összes létező sajtóorgánumnak, hovatartozástól függetlenül. Igen, kell egy infós barom, aki csak mosolyog, hogy ez persze, hogy alap. Főleg, ha azt mondja: oké, csináljuk!
A kétfarkúaknak ne felejtsétek el beküldeni a bizonyíték erejű felvételeiteket, ne legyetek barmok, kutatgassatok, kik emberek és kik nem! Nem nehéz, csinálni kell, meglesz a végkövetkeztetés, pár átlag nap szabadidejét elég rászánni. Ne nekem higgy, hanem a kutatásaidnak, nézz rájuk, pár óra alatt érteni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!