Csak nálunk történt ilyeen... másnak is va_n tapasztalata erről, hogy ilyet csináltak magyar vállalkozókkal? Elvesztették a megélhetésüket és cégüket, mert a NER és Fidesz körök rátették a kezüket...
Nagyon súlyos vádak ezek a NER-re és Orbánra nézve Pesty Lászlótól.
Az én környezetben 2 ilyen esetről hallottam igaz évekkel ezelőtt.
Akkor a Fideszes "császár" a magyar kisvállalkozótól elvette a megélhetését és a milliomoshoz került a vállalkozás azzal fenyegetve meg a kisvállalkozót hogy ezek után nem fog megbízást kapni az önkormányzattól. Persze csak mesélte érintett haverom, felvenni nem tudta. De utána valamivel átadta a megrendeléseit.
Eddig azt hallottam minden fideszestől hogy azért jó hogy működik a nemzeti kapitalizmus mert a multiktól elveszi a hasznot. De nekem az a tapasztalatom, hogy a magyar tisztességes emberektől veszi el a hasznot csak azért hogy Orbánt és klikkjét gazdagítsa ezzel.
Azt hittem eddig ezek egyedi esetek, és hogy efelett a választói közönség továbblép, nem izgatja őket.
Erre jön Pesty és elmondja hogy ezt nagyon nagy bűnnek tartja.
Hát mit mondjak én is...
Szokásos kamuzás, soha nincs egy konkrétum sem, mikor, ki, melyik cég stb, ezzel együtt a magyar önkormányzatoknál (az ellenzékieknél is), aligha megy minden tisztán. Lásd:
Ez kormányról kormányra változatlan alapműködés. Kádár rendszer 2.0, nézz végig a fejeken! Add már be, hogy meglepődtél! Szerinted mit lehetne csinálni, például a korrekt dolgok halmazánál maradva? Kihez mész, unióhoz, usához, reptiliánokhoz, szíriuszi ősmagyarokhoz meg az Eddához? Tényleg, tényleg nem látsz ki a fejedből?
Innen úgy tudsz kilépni, hogy skippeled a rendszert, kábé Alaszka, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland szóba jöhet. Ki tudja, meddig. Oké, talán nagyon Észak még okés Európában, még. Döntsd el, hány nyelvet szeretnél megtanulni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!