Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszesek mit értenek...

A Fideszesek mit értenek "béke" alatt az orosz ukrán háború kontextusában?

Figyelt kérdés
Azt hogy egész Ukrajna orosz fennhatóság alá kerül?
2023. szept. 2. 17:38
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
23%
40: mit tudja ő ezeket, a hozzászólásaim gondolom jelentette és törölték mert sérült a piciny lelki világocskája. brühühüűűűűűűűűűűűűű oááá oáááááá
2023. okt. 19. 15:14
 42/52 anonim ***** válasza:
0%

13:08: ezt nem neked írtam, Jeffrey, hanem annak az idegbetegnek, akinek a hozzászólásait töröltettem. Tanulja meg, hol a helye, és kit nevezzen bohócnak, ukrán-s*ggnyalónak meg hasonlóknak. Rámutattam arra az egyszerű tényre, hogy Avdiivkánál nem igazán történt áttörés, amire tahó személyeskedés volt a válasz egy csomó ostobasággal körítve. És mivel a jelek szerint továbbra sem képes a civilizált kommunikációra, ismét intézkedni fogok. Szomorú élete lehet.

És tudod még mit, Jeffrey? Lehet, hogy az érzelmek vezérelnek (egyébként téged is, mert pár hozzászólás kell csak, hogy lehulljon rólad az objektivitás álarca), de Putyinnak vesznie kell, és ez csak úgy történhet meg, ha elveszíti a háborút. Mert ha megnyeri, mit nyer meg? Kap egy csomó szétbombázott, elaknásított, élhetetlen területet, és ott maradnak a szankciók a nyakán. A kínaiak és a muszlimok pedig előbb-utóbb felfalják Oroszországot. Én szeretem Oroszországot, szeretem az orosz kultúrát, és mérhetetlenül kétségbe ejt, hogy egy pszichopata bolsevik kiírja a civilizált világból és egy kontinensnyi Észak-Koreát csinál belőle. Oroszország 1917 előtt a nyugati szövetségi rendszer része volt, és most is ott lenne a helye.

2023. okt. 19. 15:47
 43/52 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Mindenki szimpatizál egy oldallal, vagy ellenségem ellensége alapon foglal állást.

Én pl. az oroszokkal szimpatizálok, de attól függetlenül nem bólogatok mindenükre, sok dologban meg lehet kritizálni őket, másképp csináltam volna, és a harcok kiújulása előtt is lehetett jósolni a dolgokat, hogy ebből mi lesz.

A kínaiak felfalják Oroszországot az nehezen értelmezhető.

Oroszországban sok nemzetiség van, de kínai az nincs.

Amint írtam, Kína még egy snassz 4. generációs vadászrepülőt is Oroszországtól másol, meg ha 1 vs. 1 lenne, akkor nem vívnának állóháborút, hanem piros gomb lenne a vége.

40-50 db Szarmatának Kínában fél óra alatt 600 - 800 millió áldozata lenne, és jó eséllyel Kínában megszűnne a központi kormányzat.

Ha az oroszokra csapást mérnek, a 18 legnagyobb lakosságú város célba vételével, akkor oda a lakosság harmada ...

Az iszlamizálódást meg hogy érted ? Kína pont azokat az orosz közelkülföldi országokat, tagköztársaságokat, és oblasztyokat nézte ki magának, ahol eleve sok a muzulmán.

A másik, Európában nincs ilyen jelenség, Angliában, és Franciaországban ?

A bolsevikozásoddal több probléma van:

- Marx Károly és Friedrich Engels pont németek voltak,

- Lenin is sokat volt száműzetésben, és a német titkosszolgálat juttatta vissza Oroszországba, hogy kapcsolják ki véglegesen Oroszországot az I. világháborúból,

- és a bolsevikok találták fel Szovjet-Ukrajnát, addig Cári Oroszországban mást vallottak, és Putyint is jobban ismerhetnéd ...

2014 után idő kérdése volt, hogy az ukránok mondvacsinált okokkal neki mennek az oroszoknak, már a Krímmel képtelenek voltak megbékélni, és voltak is, akik adták alájuk a lovat ...

2023. okt. 19. 18:37
 44/52 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Amúgy sem neked, sem nekem, sem bárkinek itt a Gyakori Kérdéseken nincsen semmilyen ráhatása arra, hogy az USA, Anglia, Németország, és Spanyolország milyen támogatást nyújt vagy nem nyújt Ukrajnának.

Ha bejelentenék, hogy adnak 300 Leopárd 2-est, 150 F-16-os Falcon-t, és társait, akkor nem tudnék mit tenni ellene.

De ugyanúgy te sem tudsz mit tenni azellen, hogy minél kevesebb fegyót kapnak, túlságosan lassan, és túl későn, és nem is váltják be a hozzájuk fűzött reményt.

Az ukrán védekezést 2022-ben sikeresen NATO-tanácsadók szervezték, de ezt a kudarcos ellentámadásnál is a Leopárdokra nagyon sokáig képezték a személyzetet, NATO tisztek írták a támadások forgatókönyvét, minden szinten jelen vannak, és mégis erre futotta, hogy az aknamezőn nem tudnak áthaladni.

A NATO-nál is sok olyan tábornok és fő tiszt van, aki fogalmatlan, csak a fogadásokon csillogáshoz - villogáshoz ért, és mégis ő parancsolhat, és íme is az eredménye.

Ezzel a mentalitással a 200 Leopárd 2-es jó része is aknamezők, tüzérség, és Lancetek áldozataivá váltak volna.

2023. okt. 19. 18:44
 45/52 anonim ***** válasza:
28%

42: "de Putyinnak vesznie kell, és ez csak úgy történhet meg, ha elveszíti a háborút." 🤣🤣🤣

pedig veled van a baj mert nem tudatosan gondolkodsz hanem érzelemből. történelem órán mindent csináltál csak nem figyeltél.

ha majd vesztésre áll, nincs már mit elveszteni és sarokba szorítják, kilövik az atomot, akkor 20 évig egy bunkerben tapsikolsz hogy hurrá putyin vesztett? hacsaknem válsz hamuvá szempillantás alatt, vagy hunysz el sugárzásban.

neked semmi háborús tudatod nincs, tulajdonképpen te örömmel húznád le a wc-n azt amit az emberiség eddig létrehozott, csak putyin vesszen. jelentgethetsz, de az ilyenekkel akik érzelemből cselekednek gondolkodnak, nincs előre az emberiség.

2023. okt. 23. 00:27
 46/52 anonim ***** válasza:
0%

00:27: valóban, rendkívül tartok attól, hogy kilövik az atomot.

Az nemcsak Putleren múlik ám.

2023. okt. 23. 08:58
 47/52 anonim ***** válasza:
0%
00:27: mellesleg írogathatsz privát üzeneteket (amennyiben te voltál, de elég valószínűnek tűnik, bocs), de csak magadat járatod le. És tudod, amilyen az adjonisten...
2023. okt. 23. 09:01
 48/52 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha a Nyugat betolna egy All In-t, és mégsem sikerülne elérni sikereket a harctéren ?
2023. okt. 23. 12:43
 49/52 anonim ***** válasza:
28%

az a baj veled hogy úgy tekintesz erre a háborúra mint valami gyűrűk ura filmre, hogy van jó és rossz.

aztán meg ha az orrod alá dörgölik hogy buta vagy akkor te vagy megsértődve és törölteted a válaszokat.

kérdezném tőled ha elfajul a háború fegyvert fogsz ukrajnáért vagy menekülnél? őszintén válaszolj

2023. okt. 23. 13:37
 50/52 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Az Irak - Iráni háborúba ténylegesen tolta a Nyugat a hadianyagot. Az eredménye:

80 %-os veszteség, milliós nagyságrendű halottal.

Nem tudott egyik fél sem áttörést elérni.

2023. okt. 23. 14:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!