Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet mégis nekik van igazuk?

Lehet mégis nekik van igazuk?

Figyelt kérdés

Lehet mégis a Fidesz tényleg jól csinálja a dolgokat gazdaságilag ahogy?

A világ leghíresebb amerikai édestestvéreinknél bejegyzett hitelminősítője is azt mondja, hogy jó befektetni Mo-n… de az ellenzék meg azt mondja minden is rossz, amit már én is elhittem. Ti hogy látjátok?

“Továbbra is befektetésre ajánlja Magyarországot a nemzetközi hitelminősítő.”

[link]

2023. szept. 2. 16:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Közel az ötszöröse az államadósság annak, amiért Gyurcsányt 2006-ban fel akartátok kötni, de legalább közel három százalékot esett a GDP csak idén, az infláció pedig a háromszorosa az EU átlagnak, hogy ne említsem azt, hogy nyugati árakon vásárolunk, de keletiek a fizetéseink.
2023. szept. 2. 16:21
 2/18 A kérdező kommentje:

“ Közel az ötszöröse az államadósság annak, amiért Gyurcsányt 2006-ban fel akartátok kötni, ”

Ki akarta?

Én ezerszer leszavaznék Ferire, mint OV.-re.

Am 1x se voltam MÉG szavazni…

2023. szept. 2. 16:24
 3/18 A kérdező kommentje:
Azt is tudom hogy az árak lassan beelőzik a nyugatiakat, de viszont nyugaton vagy 5x annyit lehet keresni….
2023. szept. 2. 16:25
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne, a cégeknek jó hisz érdemes befektetni. Na és a lakosság, az egyszerű ember?
2023. szept. 2. 16:27
 5/18 anonim ***** válasza:
34%
Az amerikáner egy undorító népség.
2023. szept. 2. 16:27
 6/18 A kérdező kommentje:

“ Az amerikáner egy undorító népség.”

Fincsi a komcsi párt utódja a vörös narancs?

2023. szept. 2. 16:31
 7/18 A kérdező kommentje:

“ Az amerikáner egy undorító népség.”

😂🤣 Érdekes, a kádárrendszerben szocializálodott komcsi fideszes szavazók, még vevők is erre🤣🤣🤣

2023. szept. 2. 16:33
 8/18 anonim ***** válasza:
14%

"Közel az ötszöröse az államadósság annak, amiért Gyurcsányt 2006-ban fel akartátok kötni"

8 év MSZP kormányzás elég volt ahhoz, hogy a GDP-arányos államadósság 52%-ról 80%-ra emelkedjen. Jelenleg 73%, ami kevesebb, mint a kormányváltás idején.

2023. szept. 2. 16:34
 9/18 anonim ***** válasza:
#6: Nem a gyökerek keresnek ötmilliót. Ostoba.
2023. szept. 2. 16:34
 10/18 anonim ***** válasza:
50%
#9: GDP arányosan. Miért GDP arányosan nézed? Mert Neked az a jó és megmagyarázza a kis álomvilágodnak, hogyan növekedett forintban 15eMRD-ról 53ezer MRD-ra? :D
2023. szept. 2. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!