Oroszország megtámadja Ukrajnát, amiből a Fidesz levonja a következtetést: a baloldal háborúpárti. Igazuk van?
Nem ebből vonta le.
Abból vonta le, hogy teljesen belesimulnának abba a nyugati kommunikációba, Ukrajna "támogatásába" amibe ők nem hajlandóak.
Aki szerint meg tankokkal, fegyverekkel lehet harcolni a békért azoknak elmentek otthonról. Ezzel a fáradtsággal szexelj a szüzességért annak is pont ennyi értelme van.
#4: Értem én az alap logikát ebben, de amit a Fidesz erre alapozva felépített az akkor sincs köszönőviszonyban a valósággal. Más országokban is megoszlanak erről a vélemények, hogy mit kéne tenni, de ilyen durva propagandát sehol nem nyomattak ezzel kapcsolatban. Talán egyedül Lengyelországban, csak ott meg a ló túloldalára estek át.
Ott van például Ausztria, ahonnan szintén nem küldenek fegyvereket, de nem is csinálják ezt, mint a mi kormányunk. Szerintem ez a kommunikáció visszataszító és külpolitikailag sem túl gyümölcsöző.
#19:24
Ezzel szemben ki engedi át füzesabonynál az abramseket romániába, hogy ukrajnába szállítsák? MZP?? Neeeeem! Orbán :D
Átengedni vagy a sajátunkat küldeni - már, ha ez egyáltalán igaz - teljesen más dolog.
#19:49
Az előbb belinkelt propaganda videódat nézd meg 0:17nél. És akkor nem fogsz ellentmondani saját magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!