Hogyan lehetne a Fidesz szavazó nagymamámat meggyőzni, hogy ne rájuk szavazzon?
Szerintem sehogy. Régen saját fideszes anyámat minden beszélgetéskor, amikor szóba hozta a politikát, meg tudtam győzni. Ilyenkor mindig rádöbbent, hogy nahát ezek mekkora hazug gazemberek, és állította, hogy soha többet nem szavaz rájuk. Majd mikor bizonyos idő eltelt és újból szóba hozta a politikát, akkor újra az aktuális propagandát mondta fel.
Ez így volt kb. a 2018-as választásokig. Ott már annyira beleélte magát a migránsos dologba, hogy hajthatatlan volt. Hiszen "bemondta a TV", hogy mindenki más át akarja vágni a kerítést, és beözönlenek a poros kis falujába a migránsok! Újabban a háborús téma az új sláger, hogy ha nem Orbán lenne, akkor mi itt háborúznánk. Nagyon haragszik a "Jeszenszkyre" (Zelenszkijre gondol szegény), amiért embereket küld meghalni.
Szóval hidd el, kérdező, van a menthetetlen kategória! És egyáltalán nem egyedi eset!
Nekem sikerult, bar elegge kemeny lelki terrort kellett alkalmazni.
Mondtambgondiljon az unokáira es a dedunokaira.
Kedvesen mosolyogj rá, és mond neki, hogy
"tudod nagyi, te jutalmul kapod a szavazatodért azt drágulást, a lepukkanó egészségügyet, a bezárt postát, amit én büntetésből."
Meg ahányszor háborog valamin, mondj neki annyit, hogy
"kinek mit intéz a kormánya."
#15 Esélytelen. A kinek mint intéz a kormányára van pár válasz a tarsolyukban, például:
-Akkor ki lenne jobb, a Gyurcsány?
-Brüsszel hibája. Nem adják oda pénzünket, azé' van.
Mutasd meg neki ezt a videót:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!