Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lehetne a Fidesz...

Hogyan lehetne a Fidesz szavazó nagymamámat meggyőzni, hogy ne rájuk szavazzon?

Figyelt kérdés

2023. szept. 2. 16:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
Reménytelen küldetés. Nekem az egész családom fanatikus fideszes. Az ember mondhat bármit, lepereg róluk.
2023. szept. 2. 16:23
 12/20 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem sehogy. Régen saját fideszes anyámat minden beszélgetéskor, amikor szóba hozta a politikát, meg tudtam győzni. Ilyenkor mindig rádöbbent, hogy nahát ezek mekkora hazug gazemberek, és állította, hogy soha többet nem szavaz rájuk. Majd mikor bizonyos idő eltelt és újból szóba hozta a politikát, akkor újra az aktuális propagandát mondta fel.

Ez így volt kb. a 2018-as választásokig. Ott már annyira beleélte magát a migránsos dologba, hogy hajthatatlan volt. Hiszen "bemondta a TV", hogy mindenki más át akarja vágni a kerítést, és beözönlenek a poros kis falujába a migránsok! Újabban a háborús téma az új sláger, hogy ha nem Orbán lenne, akkor mi itt háborúznánk. Nagyon haragszik a "Jeszenszkyre" (Zelenszkijre gondol szegény), amiért embereket küld meghalni.

Szóval hidd el, kérdező, van a menthetetlen kategória! És egyáltalán nem egyedi eset!

2023. szept. 2. 16:38
 13/20 anonim ***** válasza:
90%

Nekem sikerult, bar elegge kemeny lelki terrort kellett alkalmazni.

Mondtambgondiljon az unokáira es a dedunokaira.

2023. szept. 2. 17:14
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Utalj havi 100ezret a nyugdíja mellé,és mond azt ,hogy fletonovicsklara emelte meg.
2023. szept. 2. 18:05
 15/20 anonim ***** válasza:
88%

Kedvesen mosolyogj rá, és mond neki, hogy

"tudod nagyi, te jutalmul kapod a szavazatodért azt drágulást, a lepukkanó egészségügyet, a bezárt postát, amit én büntetésből."

Meg ahányszor háborog valamin, mondj neki annyit, hogy

"kinek mit intéz a kormánya."

2023. szept. 7. 15:15
 16/20 anonim ***** válasza:
88%

#15 Esélytelen. A kinek mint intéz a kormányára van pár válasz a tarsolyukban, például:

-Akkor ki lenne jobb, a Gyurcsány?

-Brüsszel hibája. Nem adják oda pénzünket, azé' van.

2023. szept. 7. 20:35
 17/20 anonim ***** válasza:

Mutasd meg neki ezt a videót:

[link]

2023. szept. 8. 21:20
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Bemész vele egy állami kórházba, bemész vele egy vidéki állami oktatási intézménybe, bemész vele boltba és kifizettetsz vele egy teljes bevásárlást, megmutatod milyen szép stadionok, jachtok épülnek az adóinkból.
2023. szept. 16. 18:25
 19/20 A kérdező kommentje:
Ő azt állítja, hogy keresztény kormányunk van. Szerintem is (ál)keresztény. Én is keresztény vagyok, de nagyon bánt, hogy Orbán megvezeti a keresztény népeket, a nagyit is, és kilóra megvette az egyházakat. Hogy lehetne meggyőzni, hogy a kormány álkeresztény?
2023. szept. 16. 19:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Azzal, hogy ne legyen egypártrendszer, mint régen.
2023. okt. 8. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!