Árokpart kérdése:
Ilyen létezik? Ilyenkor nem a kárt kell megtéríteni? Törvényes ilyesmiért bárkit próbára bicsájtani és ekkora ügyet csinálni belőle?
2023. szept. 1. 13:47
1/6 A kérdező kommentje:
A férfi helyében letettem volna a telefon árát a bíróságon aztán szépen mondtam volna, hogy felejtsük el egymást.
2023. szept. 1. 13:47
2/6 anonim válasza:
Tehát szerinted teljesen okés, hogy elveszed valaki másnak a tulajdonát és tönkreteszed? Szerintem ha a társadalomban szeretne élni, akkor bőven nem elegendő az anyagi kár rendezése, minimum valami kötelező düjkezelési terápiát előírnék neki.
3/6 A kérdező kommentje:
2-es A dühkezelési terápiával még egyetértek.
2023. szept. 1. 13:59
4/6 anonim válasza:
Persze hogy törvényes. A büntetés egyik lényege - általában - az lenne hogy elég visszatartó ereje legyen.
5/6 A kérdező kommentje:
4-es Nem nem ez a dolgok szépítése. Magyar emberre itt ebben az országban már nincsen szükség az az igazság. Nem védem félre ne értsed és kapjon is büntetést érte, viszont milyen érdekes, hogy ha egy magyar ember a legkisebb dolgot is elkövet gyakorlatilag egzisztenciálisan, megélhetés szempontjából egyből ellehetetlenítik, tönkreteszik. Míg bizonyos körök gyakolratilag bármit megtehetnek következmények nélkülez a problémám. Mondhatjuk persze, hogy mindig is így volt ez, de ennyire azért nem volt így. Valamiképpen olyan 2018 óta a kormánynak mintha magyar emberekre nem volna szüksége.
2023. szept. 1. 14:30
6/6 anonim válasza:
"gyakorlatilag egzisztenciálisan, megélhetés szempontjából egyből ellehetetlenítik"
Kit, hol? Azért bolhából se akarjunk már elefántot csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!