Létezik még az ellenzéki összefogás?
Figyelt kérdés
"Gyöngyösi megerősítette: a Jobbik szakít az ellenzéki összefogással"
Nekem ebben az a megdöbbentő, hogy létezik még az összefogás.
Nem kellene felszántani és besózni ezt a csipetcsapatot végre?
Csak kárt okoznak az ellenzéki oldalnak.
2023. aug. 30. 13:39
1/7 anonim válasza:
Nem, több szereplő is elmondta, hogy ez az előző választásokra kötött többszereplős szerződés volt az akkori ellenzéki pártok aláirásával, ami a választások éjszakáján gyakorlatilag megszűnt létezni.
2/7 anonim válasza:
Sosem létezett. Ez után sem fog.
Tessék pártként önállóan többséget szerezni a választáson, aztán lehet kompromisszum árán másik pártot bevonni a kormányzásba.
3/7 anonim válasza:
Ezt inkább úgy kell értelmezni, hogy az önkormányzati választásokon nem tervez nagy együttműködést és az EP-választáson sem akar közös listát (bár csodálkoztam volna, ha akartak volna).
4/7 anonim válasza:
Mint fogalom létezik persze, de mint megvalósulás hát azt nem hiszem...
5/7 anonim válasza:
Nem, de jöhetne egy újabb, popcorn, sör bekeszitve, bár én most a 2024-es főpolgármester választásra vagyok inkább kíváncsi.
6/7 anonim válasza:
A következő választásra úgyis megint össze fognak állni, hogy az olyan törpepártok, mint az MSZP, Jobbik, LMP, Együtt-PM bejuthassanak a parlamentbe.
7/7 anonim válasza:
Az lmp t egyertelműen megvette a fidesz.
A jobbik ha nem akar az ösdsefogasban reszt venni gyakotlatilag vegük.
Mzp új pártja varhatóan elviszi a dk szavazók 40%át...így azon fog múlni a dolog hogy mzp megbocsájtja e gyurcsánynak hogy a 22es kampány alatt kiállt mögüle, a választás napján pedig hatbaszúrta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!