Kijelenthető, hogy Magyarországon csődöt mondott az euro-atlanti integráció?
Figyelt kérdés
2023. aug. 30. 22:03
1/8 anonim válasza:
Magyarországon mi nem mondott csődöt?
A forint egyik kormány alatt se értéktelenedett el ilyen rövid idő alatt.
3/8 anonim válasza:
Helyesen: a fidesz eltérítette az integrációt, hogy közpénzből gazdagodjanak a haverok, és kiüresített látszatdemokráciát csináltak, hogy a pénzforrás ne apadjon el soha.
4/8 anonim válasza:
#1: Mi köze a forintnak az euro-atlanti integrációhoz, te nagyon sötét? :)
Értem én, hogy most, 13 év elteltével végre van egy aduásznak hitt gumicsontod, amelyet naphosszat szajkózhatsz, de ha lehet, ne olyankor hozd elő, amikor teljesen másról van szó.
Ami pedig a kérdést illeti:
5/8 anonim válasza:
Ha Gyurcsány lenne, még csődebbet mondana.
6/8 anonim válasza:
Nyomorult érzés ezt megélni, hogy az én nagyszüleim és szüleim harcoltak a rendszer ellen, majd büszke országként mi vertük ki az első téglát a berlini falból és egy erős vágyódást igy sikerült szertefoszlatni.
Sajnos a válasz egyértelmű és igen.
7/8 anonim válasza:
Nem, integráns részei vagyunk mindkét szervezetnek.
8/8 anonim válasza:
Magyarország minden téren csődöt mondott. Na jó, orosz-kínai bérencként remekelünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!