Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik most az RTL-t éltetik,...

Akik most az RTL-t éltetik, amiért széles közönséghez eljuttatja az ellenzéki nézőpontot is, mit gondolnak erről?

Figyelt kérdés

Egyrészt jó, hogy ennyivel is szélesebb a rendelkezésre álló médiumok spektruma, másrészt azonban az Rtl maga is felelős a jelenleg kialakult szellemi sivárságért.

A csatorna rengeteget tett érte, hogy egy olyan, szellemileg nívótlan környezet alakuljon ki, ahol egy fasisztoid kormányt négyszer egymás után kétharmaddal megválasztanak. Jó, számoljunk hárommal, 2010-ben még teljesen érthető volt, hogy a nép a komcsikat bármi áron el akarta távolítani a hatalomból.

Mivel tett érte? Hát színvonaltalan, a prolikat még inkább prolisorba taszító műsorokkal.

A Barátok közt volt az első ilyen, s azóta kiderült, messze a legenyhébb. Az még csak egy művészileg színvonaltalan, bugyuta alkotás volt, de arra jó volt, hogy az (amúgy sem túl magas) ingerküszöböt, elvárásokat lejjebb tornássza.

Aztán jöttek az igazi szellemi mélypontok: Való világ, Anikó show, Balázs show, Survivor és még sorolhatnánk. Persze a TV2 felelőssége is felmerül, de ők általában szolgai módon leutánozták az Rtl-t, és gyengébb számokat is hoztak.

Lehet mondani persze, hogy volt és van egy rakás ismeretterjesztő, értelmesebb műsor a TV-ben (akár az Rtl-en is), de nem emlékszem, hogy mondjuk a Házon kívült úgy promózták volna a pórnép körében, mint a fent említetteket. Nem is érdekelte annyira az embereket.

Ha ezek a műsorok nem lettek volna,

nem butult volna le ilyen szinten a magyar. Könnyen lehet, hogy így is zsinórban négyszer nyert volna a Fidesz és csicskapártja, de abban biztos vagyok, hogy jóval csekélyebb, olyan arányban, hogy nem lett volna lehetőségük lebontani a demokráciát.

Mit gondoltok?

2023. aug. 30. 16:16
A kérdező szavazást indított:
Az Rtl-nek semmilyen szerepe nincs a sorozatos Fidesz győzelmekben
Az Rtl is felelős a Fidesz sikereiért
19 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
Rendszeresen nézek rtl-t, való igaz, sok a népbutító műsoruk, van felelősségük, de ettől nem lettem fidesz szavazó.
2023. aug. 30. 16:24
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Az RTL azt adja, amire igény van, ebből él. Ha az emberek operaközvetítéseket fognak nézni, akkor azt sugároz majd.
2023. aug. 30. 16:26
 3/17 anonim ***** válasza:
81%

Én azt hittem eddig, mármint a Fideszes KOMCSIK azt harsogják, hogy az RTL mossa ki az agyakat és neveli át liberálisokká az embereket

Ha ez valóban így lenne, Momentum kormány lenne 90%.-os mandátum aránnyal

2023. aug. 30. 16:26
 4/17 anonim ***** válasza:
56%

Engem az rtl kepmutatasa zavar.

Pl amikor fizikai eroszak volt a VVban, vagy testszegyenites. Vagy amikor vmelyik szereplo a megeroszakolasarol beszelt es hagytak hogy a villatarsai ot hibaztassak.. tehat egyszer ott az egyik serpenyoben olyan musor mint a Hazon kivul. Ahol kiallnak mindenert. A korrupcio ellen, a szegenyseg ellen, a kozpenz elhardalasa ellen stbstb. Aztan elotte ket oraval fomusoridoben alpari valovilagot mutogatnak ahol egymast szegyenitik a szereplok.

Egyszer a Puszer irt errol. Nem szeretem, de melyen egyetertettem vele.

2023. aug. 30. 16:33
 5/17 anonim ***** válasza:
52%

16:33

Te összehasonlítod a valóságot egy reality show.-al ? Minek mentek be a villába, vállalták vagy te azt gondolod, hogy Petiék összefogdosták őket az utcáról és bekényszerítették őket oda?

Volt szerződés, nem? Aláírták ? Alá…

2023. aug. 30. 16:38
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy az RTL-es Ggyőzike Show és a szintén RTL-es/X-Faktoros Tóth Gabi után, igazán nehéz lehet most a jobboldalnak tükörbe nézni.
2023. aug. 30. 16:48
 7/17 anonim ***** válasza:
82%

A kormánymédiával szemben az RTL piaci alapon működik. Amíg a te M1-ed a mi adónkból fut, addig az RTL-nek olyan műsorokat kell adnia amit néz a buta magyar.

A tapló, tanulatlan, hülye magyar mit néz mióta a fidesz van hatalmon? Agymosást és tóth gabit. Itt a válasz.

2023. aug. 30. 16:51
 8/17 anonim ***** válasza:
72%

Nem arrol van szo hogy osszehasonlitom. Ertem a kereskedelmi csatorna mukodeset.

Az nem tetszett hogy bort isznak es vizet predikalnak.

Aki kiall a melegekert, kirakja a szivarvanyt a logora attol eleg visszasan hat ha egy osszefoglalo musorban partolja a testszegyenitest es dekrimianlizalja az eroszakot. Mert pl ahogy en tudom semmilyen retorzio nem volt egyik esetben sem. A nezettsegert meg reklamoztak is az eroszakot, a tragar beszedet es azt hogy az egyik megeroszakolt lanynak a tortenetet a tobbiek hazugsagnak velik.

Erted mi a problema? El sem hazarolodott ettol az rtl, semmi retorzio nem volt. Vigan bemutattak, reklamoztak, ajanltak hogy gyertek nezzetek..

Utana meg bemutattak a hazon kivulben hogy milyen a mosdo az egyik korhazban vagy hogy mennyit dragult az elelmiszer..

Magyarul, a nezettsegert BARMIRE hajlandoak.

2023. aug. 30. 16:51
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Tessek ez itt a baj. Puszer leirja.

2023. aug. 30. 16:53
 10/17 anonim ***** válasza:
54%

Igen, nyilván az RTL tehet róla és nem a maradék 90% kormánypropaganda amivel etetik a népet...

És nyilván a TV2-nek csak "felmerül" a népbutítás lehetősége, de mivel ők Fideszesek ezért ki van zárva, mert nem tudom...

2023. aug. 30. 17:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!