Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán és Szíjgyártó azért ért...

Orbán és Szíjgyártó azért ért egyet az oroszokkal, hogy az 56-os hősök fasiszták voltak mert fél, hogy úgy jár mint Putyin másik barátja Prigozsin? Vagy már elvközösséget alkot a komcsikkal? Vagy mi az oka, hogy most sértegethetik a magyarokat?

Figyelt kérdés
Vagy már várja a nazitlanítást itt is?
2023. aug. 30. 10:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
23%

Tudsz forrást adni kérdező, hogy hol állitották ezt Orban es Szijártó?

Egyebként 19es cáfolta is a kérdésbe foglalt hazugasagot. Hiába pontozzák le a dk-sok.

És ez nem fideszség, pusztán tárgyilagossag.

Az ilyen abszurd torzitassokkal csak lejáratjátok az ellenzéki szavazokat es elriasztjatok a normalis emberket.

Az se zárható ki, hogy fidesz bérenc vagy.

Így vagy úgy de a fidesz malmára hajtod a vizet.

Mehet a piros kéz a józan ész helyett.

2023. aug. 30. 11:50
 22/25 A kérdező kommentje:
Nagyon fájhat ez a fidessnek ha extra troll kommandót küld még gyakorira is.
2023. aug. 30. 12:05
 23/25 anonim ***** válasza:
32%
Vitya azért nem reagált még eddig, mert ha megteszi, akkor a nyugattól elveszi a narratívát amit a háború kitörése óta szajkóz, hogy Putyin pincsije... Így csak a nyugatnak próbál kedveskedni, hogy nem reagál. Nehogy, a nyugatnak ne legyen min rágódnia...
2023. aug. 30. 12:11
 24/25 anonim ***** válasza:

20: 19 voltam és nem én értem, vagy nem értem, hanem cikkeket linkeltem be, hogy mire gondolhatott a kérdező. Semmilyen véleményt, értelmezést nem írtam.

Úgyhogy itt biztos nem én vagyok a fogyatékos, akinek bármi is magas.

21: Így van, annyit tudunk, ami megjelenik a hírekben. A g7 oldalán fenn van az a lap is a könyvből amiről írtak a cikkek.

[link]

Még erre is rámondhatják, hogy hamisítvány. Ha valaki tud szerezni egy eredeti példányt a tanköynvből és lefordítja, még arra is.

Úgyis senki nem hisz senkinek, hacsak nem a saját párttársai mondják.

2023. aug. 30. 12:22
 25/25 A kérdező kommentje:

A vatnyik mindenre ráfogja mert ezért fizeti a propagandaminisztérium.

Bezzeg ha Dondald Tusk mondaná. Menne a toporzékolás, hogy tisztelet a matyaroknak.

2023. aug. 30. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!