Orbán és Szíjgyártó azért ért egyet az oroszokkal, hogy az 56-os hősök fasiszták voltak mert fél, hogy úgy jár mint Putyin másik barátja Prigozsin? Vagy már elvközösséget alkot a komcsikkal? Vagy mi az oka, hogy most sértegethetik a magyarokat?
Tudsz forrást adni kérdező, hogy hol állitották ezt Orban es Szijártó?
Egyebként 19es cáfolta is a kérdésbe foglalt hazugasagot. Hiába pontozzák le a dk-sok.
És ez nem fideszség, pusztán tárgyilagossag.
Az ilyen abszurd torzitassokkal csak lejáratjátok az ellenzéki szavazokat es elriasztjatok a normalis emberket.
Az se zárható ki, hogy fidesz bérenc vagy.
Így vagy úgy de a fidesz malmára hajtod a vizet.
Mehet a piros kéz a józan ész helyett.
20: 19 voltam és nem én értem, vagy nem értem, hanem cikkeket linkeltem be, hogy mire gondolhatott a kérdező. Semmilyen véleményt, értelmezést nem írtam.
Úgyhogy itt biztos nem én vagyok a fogyatékos, akinek bármi is magas.
21: Így van, annyit tudunk, ami megjelenik a hírekben. A g7 oldalán fenn van az a lap is a könyvből amiről írtak a cikkek.
Még erre is rámondhatják, hogy hamisítvány. Ha valaki tud szerezni egy eredeti példányt a tanköynvből és lefordítja, még arra is.
Úgyis senki nem hisz senkinek, hacsak nem a saját párttársai mondják.
A vatnyik mindenre ráfogja mert ezért fizeti a propagandaminisztérium.
Bezzeg ha Dondald Tusk mondaná. Menne a toporzékolás, hogy tisztelet a matyaroknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!