A magyar kormány miért ellenzi Ukrajna fegyveres támogatását?
5, nem, ez nem igaz. Lengyelország lakosságának, már a háború előtt is 10-15%-a ukrán volt, a háború óta meg mégtöbben lettek. Egy emberként fogott össze Lengyelorszáág a háború kezdetekor az ukránokért és segitették őket, ami máig tart.
A lengyel az oroszt rühelli, de nem kicsit, nagyon.
Egy emberként fogott össze, épp csak annyira rühelli őket az átlag lengyel, hogy egy kanál vízben fojtaná meg az összes ukránt.
Ott is csak a politikusok csinálják a műsort:
8, azt aláirom, hogy én nem beszéltem az összes átlag lengyellel, de, Lengyelországba járva, azt látod, hogy az összes nagyvárosban, mindenhol kint van még ma is az ukrán zászló, de jártam olyan faluban, ahol még az utcatábla is ukrán szinekre volt festve. Minden második, harmadik autónak ukrán rendszámra van és hallható a különbség az ukrán és lengyel között, meg tudod őket különböztetni, rohadt sokan vannak.
Magyarországon van ukrán gyűlölet, Lengyelországban nincs. Lehet, hogy van pár nacionalista barom, de az ország nagyja támogatja Ukrajnát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!