Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire érdekelt titeket az...

Mennyire érdekelt titeket az Atlétikai Világbajnokság? Néztétek?

Figyelt kérdés
Én abszolút nem, szerimtem teljesen felesleges volt egy ilyen szegény országba egy meg nem térülő befektetést csinálni. Legalább jól ki tudta lopni a Fidesz az ország pénzét.

2023. aug. 27. 23:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
24%
Engem alapból nem érdekel az atlétika, de az nem igaz, hogy nem térül meg. Nemcsak a közvetlen bevételt kell nézni, hanem azt is, hogy ilyenkor sokan érkeznek külföldről, akik itt költik a pénzüket.
2023. aug. 28. 08:02
 12/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem nézem,nem érdekel.
2023. aug. 28. 13:29
 13/13 anonim ***** válasza:
36%
Nem érdekel semmilyen sportközvetítés, tévém sincs, amin ilyesmit nézhetnék. Kisebb gondunk is nagyobb a világbajnokság-rendezésnél. Persze, tök jó, hogy fel lehet vele vágni, meg bevonzza a turistákat, csak közben szétrohad az ország, de azt ők úgysem látják, szóval jó'vanazúgy.
2023. aug. 28. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!