Mennyire érdekelt titeket az Atlétikai Világbajnokság? Néztétek?
Azon kívűl hogy ma dugó volt miatta a hungarián mert le volt zarva a hősök...teljesen érdektelen.
Eleve nem értem hogy egy csőd szélén álló csóró ország minek foglalkozik ilyesmivel?
Mert ez kb a csöves bunkó vetítő szint, hogy-az anyámmal lakom panelban a 10.en igazából 1 szobás alberletben...de bmw van ám.
nem érdekel a sport, így nem néztem
honnét veszed hogy vissza nem térülő?
Nem néztem. Azon a minimális szinten követtem nyomon, hogy mikor lesz már vége ennek a baromságnak.
Még mielőtt bárki is nekem ugorna:
A mai világban az élsport már tartósabb ideje nem az emberi teljesítményről szól.
Szól szervezésről, pénzről, reklámról, arról, hogy adják-veszik az embereket, mint hétvégi vásárban a disznót, ki, kivel mit (nem) csinált/bújt össze az ágyban, miket (nem) szed, milyen rongyokban jár, milyen hatóságok felé van valamilyen sara, tömegről, koszról, jegyárakról - és lényegében mindenről, amihez köze nincs emberi teljesítménynek (más emberek teljesítményben lehúzását, hülyének nézését kivéve).
A gyomrom fordul fel az egésztől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!