Orbán miért fogalmazott úgy, hogy áll mint a cövek? Azért a hatalmas hájas testéből nehezem hiszem hogy ha áll is a kis 9 centije abból látna valamit.
Figyelt kérdés
2023. aug. 27. 22:43
1/27 anonim válasza:
Mert van humora. És nem szexualitásra utalt. Egy kicsit túl kellene lépned a saját korlátaidon, a szűk értelmezési szinteden.
2/27 anonim válasza:
"kis 9 centije"
Érdekes, hogy ilyen specifikus ismereteid vannak róla. Ilyen szennyest én inkább nem teregettem volna ki :)
3/27 anonim válasza:
Nem tudom, miért, de még mindig rácsodálkozom, hogy miként lehetnek az ellenzékiek ennyire reménytelenül alacsony szellemi színvonalon. Ti már soha nem fogtok kiszakadni ebből a besavanyodott depressziós világotokból? Hogy akartok így választást nyerni? Hogy akartok így (legalább) tisztes vereséget szenvedni? :)
4/27 anonim válasza:
Szereti, ha valami különlegest mond. Érdekes, hogy a Dakota-közmonddásait befejezte.
Pedig egyáltalán nem vicces ezek a szövegelései.
Reemélem 1* mondja majd azt is magára, hogyaz ő neve valójában VikTorta:).
5/27 anonim válasza:
Egyre szánalmasabb az ellenzék, mint látjuk. Mindig azt gondolom, hogy nincs lejjebb, és de..
6/27 anonim válasza:
Az ellenzék fő érvei közt valóban rendszeresen szerepel az, hogy a miniszterelnök hogy néz ki, tükrözve toronymagas szellemi fölényüket ugye. Lám, Karácsony például mennyivel "szebb", válasszuk meg inkább őt miniszterelnöknek...no, hát valami ilyesmi náluk a sajnos egyre általánosabbá váló értelmi szint. Vagy inkább szellemi nihil. Mindeközben természetesen alapvető, hogy köreikben dívik a testszégyenítés elleni küzdelem, az elfogadás kultúrája, ám politikai ellenfeleik természetesen kivételt képeznek ez alól...meg amúgy mindenki, ez csak a rájuk annyira jellemző, kamerák előtti farizeus szemforgatás, a valóságban épp ők a legsértőbb aljadékok.
7/27 DominikX válasza:
Na de jobboldali értelmiségiek mondjátok meg, hogy mi áll úgy, mint a cövek? Osztjátok az igét, de azt sose írjátok le, hogy mire gondolt a “költő”
8/27 anonim válasza:
#7. Nyugi, ha majd betöltöd a 18-at és először mehetsz választani, addigra már te is érteni fogod. Addig viszont türelem.
10/27 anonim válasza:
#9. Jaja, szerintem is csak pisilésre használják, nem tudom, mire kell gondolni, nem kérdezed meg erről inkább anyut? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!